Motociclisme

Albert Arenas, un any més en Moto 3

Motociclisme. El pilot gironí renova amb l’equip Ángel Nieto, amb el qual aquesta temporada ha guanyat la seva primera cursa en el mundial de la categoria petita

Albert Arenas ha renovat el contracte amb l’equip Ángel Nieto i el 2019 serà el cap de files de la formació en el campionat del món de Moto 3. Serà el quart curs del pilot gironí, de 21 anys, en la categoria petita.

“Estic molt content de continuar en el mundial de Moto 3 amb l’Ángel Nieto Team. La veritat és que junts hem aconseguit arribar a un nivell molt bo amb aquesta KTM; estem lluitant constantment pel podi i som molt competitius. Continuar un any més amb la mateixa estructura ens dona uns punts positius que ens permetran continuar sent forts”, declara Arenas en el comunicat de l’equip.

Aquesta temporada, el pilot català ha guanyat la seva primera cursa en el mundial, a França, i el l’última disputada –abans de la cancel·lació del GP d’Anglaterra, diumenge– es va enfilar per primer cop fins a la primera línia de la graella. La continuïtat d’Arenas en l’equip Ángel Nieto té un plus afegit, ja que el 2019 l’estructura que dirigeix l’excampió valencià Jorge Martínez Aspar debutarà en Moto 2, també amb KTM. La presència del seu equip en la categoria mitjana oferirà una meta clara en la progressió del pilot gironí en el mundial de velocitat.

El seu company el pròxim curs serà Raúl Fernández, que substituirà l’italià Andrea Migno. El pilot madrileny de 17 anys és el líder del mundial júnior de Moto 3 i aquest any també ha disputat un parell de curses com a pilot convidat amb l’Ángel Nieto Team.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)