MotoGP

Alcoba acaba tercer en Moto3 després de remuntar des del divuitè lloc

El tortosí surt segon però ha de complir una sanció. El jove Acosta guanya la tercera cursa consecutiva

Jeremy Alcoba (Honda) ha aconseguit una meritòria tercera posició en Moto3 en el GP d’Espanya després de remuntar des de la divuitena plaça. El tortosí ha sortit des de la segona posició de la graella, però ha hagut de complir una sanció de doble long lap per haver anat lent en la Q1 de dissabte. Ha fet les dues voltes llargues en les primeres cinc voltes i ha baixat fins a la divuitena plaça. Poc a poc ha anat remuntant fins arribar al grup que ha lluitat per la victòria. En la darrera corba el turc Denis Öncü (KTM), que lluitava pel triomf, ha caigut i ha tirat a dos rivals més. Jeremy Alcoba ho ha aprofitat i ha pujat al podi, per segona vegada en la seva carrera.

La victòria ha sigut per la revelació de l’any, el jove de 16 anys Pedro Acosta (KTM), que s’havia situat en els primers llocs després de sortir des de la tretzena posició i sempre ha estat en el grup de davant. El murcià ha sumat la seva tercera victòria consecutiva en l’any del seu debut i ha consolidat el primer lloc en la general. Xavier Artigas (Honda) ha sumat els seus primers punts en la categoria i ha finalitzat en la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)