MotoGP

Di Giannantonio domina en Moto2 de la primera a l’última volta

Vierge finalitza en una bona sisena plaça i Arenas cau en el GP d’Espanya

Fabio Di Giannantonio (Kalex) ha guanyar la seva primera cursa en Moto2 després d’una gran exhibició en que ha dominat als seus rivals des de la primera a l’última volta. L’italià, de l’equip Federal Oil Gresini ha pogut dedicar el triomf al seu excap d’equip i expilot Fausto Gresini que va morir per la Covid-19 a principis d’any. Fabio Di Giannantonio ha sortit segon i s’ha posat primer en la primera corba i ja no ha abandonat aquesta posició. S’ha anat distanciant dels seus rivals que han lluitat per les altres places de podi. Finalment el segon lloc ha sigut per l’italià Marco Bezzecchi i el tercer per l’anglès Sam Lowes.

Xavi Vierge (Kalex) ha finalitzat en una bona sisena posició, la mateixa en la que ha sortit. El pilot de Castellbisbal ha lluitat amb els primers en les voltes inicials, però després ha cedit terreny i s’ha conseolidat en la sisena posició. Albert Arenas (Boscoscuro) ha caigut a meitat de la cursa. El gironí no ha fet una bona sortida i ha estat rodant més enllà de la 20a posició. Albert Arenas ho ha intentat, però en la dotzena volta ha anat per terra, la tercera caiguda del cap de setmana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)