Fórmula 1

Verstappen sortirà primer en el GP de Bèlgica

En una tercera tanda marcada per la pluja, el neerlandès precedirà el sorprenent britànic George Russell i el líder del mundial Lewis Hamilton

El neerlandès Max Verstappen (Red Bull) sortirà primer en el Gran Premi de Bèlgica, el dotzè del mundial de Fórmula 1, després d’acreditar el millor registre en una jornada de qualificació esbojarrada, marcada per la pluja en el circuit de Spa-Francorchamps. Verstappen ha signat la novena posició preferent de F1, la sisena de la temporada, en cobrir els 7.004 metres de la mullada pista de les Ardenes, amb pneumàtic intermedi, en 1:59.765. La segona plaça ha estat sorprenentment pel britànic George Russell (Williams, 2:00.086), a qui al curs situen a Mercedes, al costat de Lewis Hamilton. Precisament, el líder del mundial ha estat tercer (2:00.099) i formarà la segona línia de la graella amb Daniel Ricciardo (McLaren), quart amb 2:00.864.

La tercera i definitiva tanda d’entrenaments de qualificació ha estat aturada durant més de mitja hora, amb bandera vermella, per esperar que afluixés la intensitat de la pluja i per retirar de la pista el McLaren de l’anglès Lando Norris, que havia marcat els millors parcials tant en la Q1 com en la Q2. El jove talent de Bristol ha patit un accident només arrencar la tercera tanda a la sortida d’Eau Rouge i, tot i malmetre seriosament el seu monoplaça, no ha patit lesions i ha sortit del vehicle pel seu propi peu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)