Fórmula 1

Remuntada i victòria de Hamilton que s’apropa a Verstappen, segon, en el mundial

L’anglès ha sortit des de la desena posició i s’ha mostrat molt superior als seus rivals en el GP del Brasil

Lewis Hamilton i el seu Mercedes han protagonitzat una gran remuntada i sortint des de la desena posició ha aconseguit una important victòria, la sisena de l’any, que l’ha apropat a Max Verstappen (Red Bull) en la lluita pel mundial. L’anglès s’ha mostrat mot superior als seus rivals en el GP del Brasil i quan ha aconseguit superar al neerlandès a dotze voltes del final s’ha distanciat clarament i l’ha superat per més de deu segons en la línia de meta.

Marx Verstappen ha fet una bona sortida i ha superat Valtteri Bottas, i també ho ha fet el seu company Sergio Pérez. Lewis Hamilton ha remuntat de la desena posició a la tercera en només cinc voltes i s’ha situat a cinc segons del neerlandès. Aquest inici de la cursa ha sigut accidentat i en les primeres dotze voltes hi han hagut dos safery car, el segon de manera virtual. En la volta 19 Lewis Hamilton ha superat a Sergio Pérez i ha començat a retallar diferències amb Max Verstappen. Després del primer canvi de pneumàtics l’anglès s’ha arribat a posar a un segon. El neerlandès ha fet el segon canvi molt aviat, en la volta 41 per defensar-se, i l’anglès ha respost i s’ha tornat va situar just al darrera, i en la volta 48 l’ha intentat passar. Max Verstappen s’ha defensat i ha empès fora de la pista a Lewis Hamilton, sortint tots dos de l’asfalt. Deu voltes després l’anglès ho ha tornat a intentar i aquest cop si que ha superat al neerlandès i ha marxat decidit i sense oposició cap a la victòria.

La tercera posició del podi ha sigut per Valtteri Bottas (Mercedes). Carlos Sainz (Ferrari) ha finalitzat en la sisena posició, mentre que Fernando Alonso (Alpine) ha ocupat el novè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)