Fórmula 1

Hamilton sortirà al GP del Brasil vuit posicions darrere de Verstappen

L’anglès ha guanyat 15 posicions després d’haver arrencat últim per una sanció, però té cinc llocs més de penalització en la graella

El GP del Brasil es tenyeix dels colors del Red Bull de Max Verstappen, que demà sortirà segon a la cursa, al costat de Valtteri Bottas (Mercedes). En canvi, Lewis Hamilton, que ha remuntat 15 posicions en només mitja hora de qualificació a l’esprint per acabar cinquè, sortirà de la cinquena fila de la graella, en desè lloc, perquè està penalitzat amb cinc posicions extra per haver canviat el motor de gasolina. Bottas, Verstappen i Carlos Sainz (Ferrari) s’han endut els 3, 2 i 1 punt extra de les tres primeres posicions d’avui.

El finlandès de Mercedes ha aprofitat el seu compost de rodes tou i s’ha escapat d’inici en la cursa a l’esprint de mitja hora, que ha servit per determinar la graella de sortida. També amb goma tova, Carlos Sainz ha guanyat tres posicions i entre les seves víctimes hi havia els dos Red Bull, de Max Verstappen i Checo Pérez. L’altre centre d’atenció ha estat Lewis Hamilton, que ha sortit últim per la sanció que ha rebut –irregularitats en l’aleró posterior durant les sessions de divendres– i abans del primer terç de cursa ja estava en posició de quarta fila de graella. Però li ha costat molt entrar en el Top-10 quan s’ha situat a l’esquena de Daniel Ricciardo que, com tots els que anaven rere Sainz —tercer, després que Verstappen l’avancés– anava amb el DRS obert. Quan ha superat l’australià, ha guanyat quatre posicions més amb molt autoritat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)