Fórmula 1

Red Bull presenta el RB18 amb el qual vol revalidar el títol mundial

Max Verstappen diu que no nota pressió extra per ser el campió

L’equip Oracle Red Bull Racing ha presentat el RB18 amb el qual vol revalidar el títol mundial de la fórmula 1. Aquesta és la primera generació de monoplaces dissenyats amb la nova reglamentació que vol incrementar els avançaments i donar més espectacle a la pista.

En la presentació que s’ha fet per les xarxes socials el campió mundial Marx Verstappen ha manifestat: “No sento cap pressió extra aquesta temporada. Simplement faré el que faig sempre perquè no crec que hi hagi cap raó per ser diferent. Ara només estic desitjant que arribi el primer moment en què surti del pitlane amb el RB18”.

El cap de l’escuderia, Christian Horner ha explicat respecte a a la nova reglamentació i el nou monoplaça: “Amb els nous canvis reglamentaris d’aquest any, tota la filosofia ha canviat, cosa que significa que cada component és diferent del cotxe de l’any passat”. Christian Horner també ha manifestat: “Tenim el número u al cotxe aquest any i ara el repte és mantenir-lo i defensar aquest títol amb Max.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)