Fórmula 1

L’equip Alpine d’Alonso es presenta amb la intenció de continuar creixent

Dimecres l’asturià i Ocon ja el conduiran en els primers test de pretemporada en el circuit Barcelona-Catalunya

L’equip BWT Alpine F1 `ha presentat a parís el nou A522, que manté el color blau, ara combinat els colors roses de BWT, el nou patrocinador principal de l’equip per aquest 2022. El director general d’Alpine, Laurent Rossi, ha assegurat que l’equip és ara més fort i mira cap al futur. “El 2022 volem mostrar un progrés constant amb desenvolupaments integrals a tot arreu per assegurar que som contendents al títol en el futur. Anem a la direcció correcta i volem seguir pujant fins al cim” ha comentat Laurent Rossi.

Fernando Alonso ha manifestat en la presentació que l’escuderia ha fet una bona feina per adaptar-se al reglament que s’estrena aquest any. “Tenim un nou motor i estem segurs que hem fet un bon desenvolupament per a aquesta nova generació de cotxes. No sabrem quina és la situació de cadascú, però estem molt contents de donar la primera volta al cotxe als entrenaments d’aquesta setmana (A Barcelona)” ha comentat el pilot asturià. L’Alpine ha presentat dues decoracions, la blava tradicional combinada amb el rosa del nou patrocinador i una de només rosa que es farà servir en dues curses.

Fernando Alonso i el francès Esteban Ocon tornen a ser els pilots i conduiran per primera vegada l’A522 demà en un dia de filmació en el Circuit de Barcelona-Catalunya, abans d’iniciar ebn el mateix circuit català els primers test de pretemporada a partir de dimecres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)