Fórmula 1

Mercedes presenta un monoplaça revolucionari

L’equip Mercedes ha presentat aquest divendres el nou W13, el monoplaça amb el qual Lewis Hamilton tractarà de recuperar el títol de la Fórmula 1 després que Max Verstappen (Red Bull) li prengués la glòria en l’última volta la temporada passada.

L’altra gran novetat de l’escuderia és la presència del britànic George Russell com a company de Hamilton. El cotxe recupera el color platejat que ha caracteritzat sempre la marca alemanya i presenta canvis revolucionaris en el xassís i en la unitat de potència per adaptar-se a la modificació del reglament tècnic de la nova temporada. Segons Mercedes, el W13 és nou en un 98 per cent respecte el monoplaça del 2021.

Des de Mercedes admeten que les noves llandes de 18 polzades, que substitueixen les de 13, faran que els pneumàtics sigui més fàcils de gestionar.

El director de l’equip i conseller delegat de Mercedes-AMG Petronas F1, Toto Wolff, assegura que ha vist Hamilton més decidit que mai a assolir la seva vuitena corona. “És el millor pilot del món i l’acompanya un dels més brillants pilots de la seva generació. No tenim cap dubte que crearem un entorn de col·laboració entre tots dos per desenvolupar un cotxe que és completament nou i que ha suposat un desafiament per als nostre enginyers.”

Mercedes ha guanyat els últims vuit campionats de construccions. Heus aquí el repte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)