Fórmula 1

Gasly és el més ràpid en els test de F1 de Bahrain, amb els Ferrari darrera seu

Hamilton fa l’onzè temps i Verstappen sortirà a pista demà

La primera jornada dels tres dies de test de Fórmula 1 que s’estan fent a Bahrain ha acabat amb Pierre Gasly (Alpha Tauri) com el més ràpid. El francès ha fet un millor temps d’1:33.902 en les 103 voltes que ha completat, ja que ha sigut un dels pilots que han sortit a la pista en la jornada del matí i de la tarda, mentre que altres escuderies han repartit la jornada entre els dos pilots. Aquest ha sigut el cas de Ferari, amb el matí protagonitzat per Charles Leclerc fent el millor temps de la sessió i el tercer del dia (1:34.531) en 64 voltes. A la tarda el seu company Carlos Sainz ha fet el segon millor registre (1:34.359) en 52 voltes, a menys de cinc dècimes de Pierre Gasly.

Els Mercedes han acabat amb el novè temps de George Russell i amb l’onzè de Lewis Hamilton –que ha rodat al matí–, amb dos fent unes 60 voltes i a més de dos segons del primer. Sergio Pérez (Red Bull) ha fet la jornada completa amb un total de 138 voltes, el que més n’ha fet, i ha acabat amb el desè temps (1:35.977) a més de dos segons. El mexicà ha fet una virolla en els últims minuts i s’ha mostrat la bandera vermella. El seu company d’equip, el campió mundial Max Verstappen no ha sortit a pista i demà pilotarà durant tota la jornada. Fernando Alonso ha tingut problemes, només ha fet 24 volts i ha acabat amb el dotzè temps (1:36.745).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)