Fórmula 1

Carlos Sainz marca el millor registre en el segon dia de tests a Bahrain

El pilot madrileny de Ferrari ha precedit a Max Verstappen (Red Bull) i Lance Stroll (Aston Martin)

El madrileny Carlos Sainz (Ferrari) ha marcat el millor registre en la segona jornada de tests de F-1 al circuit de Shakir (Bahrain). Amb un cronòmetre de 1:33.532, el pilot de Ferrari ha precedit al vigent campió mundial, el neerlandès Max Verstappen (Red Bull Racing, 1:34.011), el canadenc Lance Stroll (Aston Martin, 1:34.064) i el britànic Lewis Hamilton (Mercedes, 1:34.141).

La gran novetat del segon dia de proves ha estat la tornada del danès Kevin Magnussen. Després d’un any allunyat de la F-1, ha tornat a Haas per substituir el rus Nikita Mazepin, que ha deixat el seu seient degut a les sancions imposades a inversors russos per la invasió de l’exèrcit d’aquest país a Ucraïna.

Ricciardo, positiu per Covid-19

D’altra banda, Daniel Ricciardo (McLaren) ha donat positiu per Covid-19 en una prova PCR després de trobar-se malament des de dimecres. Amb la nova normativa, la participació del pilot australià no perilla amb vista a la primera cursa del campionat, el cap de setmana vinent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)