Fórmula 1

Leclerc i Sainz porten els Ferrari al doblet en l’inici del mundial

Hamilton acaba tercer, mentre que Verstappen es retira a tres voltes del final

Charles Leclerc i Carlos Sainz han portat els Ferrari a fer un impressionant doblet en la primera cursa del mundial de Fórmula 1, el GP de Bahrain. La sorpresa ha estat la tercera i la quarta posició dels Mercedes de Lewis Hamilton i de George Russell, mentre que els Red Bull s’ha quedat sense punts als retirar-se els dos monoplaces en les últimes voltes quan estaven en places de podi.

Max Verstappen, el campió mundial, ha lluitat amb Leclerc per la victòria, sobretot després del primer canvi de pneumàtics, amb diversos avançaments d’un a l’altre en tres voltes seguides, fins que el monegasc s’ha tornat a distanciar. A onze voltes del final s’han incendiat l’Alpha Tauri de Pierre Gasly, ha sortit el safety car s’han agrupar tots els monoplaces i Leclerc ha perdut tota la seva avantatge que havia acumulat fins llavors. Verstappen que anava segon no ho ha pogut aprofitar en la represa, ha tingut problemes mecànics i a tres voltes del final s’ha retirat, mentre que Sergio Pérez que ha heretat la tercera posició ha fet una virolla en la darrera volta i tampoc ha arribat a meta. Fernando Alonzo (Alpine) ha acabat en la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)