MotoGP

Victòria de GasGas al Circuit de Barcelona-Catalunya

GP de Catalunya. El mallorquí Izan Guevara guanya el GP de Catalunya de Moto3 per a la marca gironina

Izan Guevara ha estat el primer vencedor del dia al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot mallorquí de la marca gironina GasGas (propietat del gegant austríac KTM) ha travessat la meta en solitari, avantatjant de prop de dos segons el sorprenent debutant David Muñoz (KTM). En el seu segon gran premi, el pilot sevillà de 16 anys ha batut sobre la línia de meta el veterà Tatsuki Suzuki (Honda) i el líder del mundial, Sergio García Dols (GasGas), company de Guevara en l’equip Aspar.

El grup capdavanter ha quedat minvat quan Ryusei Yamanaka (KTM) ha envestit David Salvador (Husqvarna) i Daniel Holgado (KTM), en l’entrada de la zona de l’Estadi.

L’autor de la posició preferent, Dennis Foggia (Honda), ha hagut de plegar per avaria, mentre que el pilot de Sant Andreu de la Barca Xavi Artigas (CFMoto) ha entrat onzè, a 5.5 segons, remuntant des del 21è lloc a la graella.

En la general del campionat, el castellonenc García Dols continua líder (150 punts), ara amb setze de marge respecte de Guevara. GasGas encapçala la classificació de constructors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)