MotoGP

Vietti guanya el GP de Catalunya de Moto2 i es destaca en la general

GP de Catalunya. El pilot de Sito Pons Aron Canet entra segon i el gironí Albert Arenas s’ha de retirar al Circuit de Barcelona-Catalunya

Celestino Vietti (Kalex) ha guanyat el GP de Catalunya de Moto2 després d’avançar Aron Canet (Kalex) en l’última volta. El pilot de Sito Pons ha entrat a tot just vuit centèsimes de l’italià. El de Corbera ja suma deu podis en la categoria intermèdia, però la victòria se li resisteix. Tercer ha entrat Augusto Fernández (Kalex), per davant de Jake Dixon (Kalex).

El primer líder de la cursa ha estat Joe Roberts (Kalex), però el pilot nord-americà ha anat a terra en l’onzena volta, quan tenia un avantatge de 2.4 segons.

També s’ha hagut de retirar Albert Arenas (Kalex). El pilot gironí ha arribat a rodar en posicions de podi, però en l’antepenúltima volta ha hagut de plegar, quan era sisè. En aquesta posició ha entrat finalment el millor debutant, Pedro Acosta (Kalex).

El tortosí Jeremy Alcoba (Kalex) ha entrat divuitè, mentre que el debutant calafellenc Àlex Toledo (Kalex) ha caigut en la segona volta.

Amb la tercera victòria del curs, Vietti es destaca al capdavant de la general, amb 133 punts, setze punts més que Ai Ogura (Kalex), només setè al Circuit. Canet és tercer, a 24 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)