MotoGP

Tretzena caiguda de la temporada de Marc Márquez

El cerverí només fa el dinovè temps amb la seva Honda. Maverick Viñales acaba la jornada cinquè en el GP dels Països Baixos

Marc Márquez també ha caigut en la primera jornada d’entrenaments del GP dels Països Baixos i continua sense poder dominar la seva Honda quan vol intentar fer un temps una mica ràpid. El vuit vegades campió mundial ja porta tretze caigues aquesta temporada, després de les cinc del darrer cap de setmana en que va decidir no disputar la cursa de diumenge.

Marc Márquez estava setzè en la llista de temps i en els darrers cinc minuts ha sortit a intentar fer un bon registre i situar-se entre deu millors que passen directament a la Q2 de demà. No ho ha aconseguit, ha tornat a anar per terra, i ha acabat amb el dinovè temps a gairebé un segon i mig del millor registre.

El més ràpid ha estat l’italià Marc Bezzecchi (Ducati) amb 1:32.063, mentre que Maverick Viñales (Aprilia) ha estat tota la jornada com un dels pilots més ràpids i ha acabat amb el cinquè temps (1:32.308), a dues dècimes. El seu company d’equip, Aleix Espargaró, ha acabat setè a tres dècimes i Àlex Márquez (Ducati) ha estat el desè a mig segon.

Albert Arenas (Kalex) ha fet uns grans entrenaments i ha acabat el dia amb el sisè temps (1:36.966) de Moto2 a mig segon del millor registre de l’anglès Jake Dixon (Kalex) que ha marcat 1:36.463. Jeremy Alcoba (Kalex) ha acabat amb el quinze temps (1:37.420) a gairebé un segon del pilot més ràpid. En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el cinquè millor registre amb el temps que ha aconseguit en la sessió del matí (1:42.159) i que no ha millorat a la tarda. S’ha quedat a més de mig segon del temps que ha marcat el valencià Jaume Masiá (Honda) amb 1:41.579, després de ser el millor també al matí.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)