MotoGP

Primera ‘pole’ de l’any i segona de sempre de Bezzecchi en MotoGP

Els tres primers llocs han sigut per Ducati. Aleix Espargaró és sisè i Marc Márquez torna a caure i sortirà dissetè

Marco Bezzecchi (Ducati) ha aconseguit la seva primera posició preferent de la temporada i la segona de la seva carrera en MotoGP en el GP dels Països Baixos. L’italià ha fet un temps d’1:31.472, nou rècord del circuit i ha superat per 61 mil·lèsimes el seu compatriota Francesco Bagnaia (Ducati). Luca Marini ha completat les tres primeres posicions de Ducati.

El millor català ha sigut Aleix Espargaró (Aprilia) en la sisena posició a tres dècimes del millor temps, mentre que el seu company d’equip Maverick Viñales ha acabat setè, també a tres dècimes. La novena plaça ha sigut per Aleix Márquez (Ducati) que s’ha quedat a quatre dècimes del millor temps.

En la Q1 Marc Márquez (Honda) ha topat amb Enea Bastiani (Ducati) i ha tornat a caure, la catorzena caiguda de l’any. El cerverí estava seguint a l’italià quan aquest ha baixat el ritme i ha sortit de la traçada. Ell ha fet el mateix, ha mirat enrere i s’ha trobat al davant a Enea Bastianini, xocant amb la seva roda del darrera. Marc Márquez sortirà des de la dissetena plaça.

L’equip Gas Gas ha rebut la visita de Pol Espargaró, que continua amb la seva recuperació. És la primera vegada que el pilot granollerí ha tornat als circuits després de la seva greu caiguda en el GP de Portugal. Pol Espargaró porta tres mesos de baixa, i ara amb l’aturada del mundial fins a l’agost es podrà acabar de posar a punts i segurament tornar en el GP de la Gran Bretanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)