MotoGP

Bezzecchi s’estrena en la cursa a l’esprint i Aleix Espargaró és quart

Francesco Bagnaia i Fabio Quartararo completen el podi

Marco Bezzecchi (Ducati) s’ha estrenat amb una victòria en la cursa a l’esprint dels dissabtes en el GP dels Països Baixos. L’italià també ha dominat les tres sessions d’entrenaments i ha fet la pole en el circuit d’Assen. La segona posició ha estat pel líder del mundial Francesco Bagnaia (Ducati), mentre que Fabio Quartararo (Yamaha) ha pujat a la tercera plaça del podi. Brad Binder (KTM) ha entrat tercer a meta, però ha estat sancionat amb tres segons per superar els límits de la pista en l’última volta i ha baixat al cinquè lloc.

Aleix Espargaró (Aprilia) ha anat progressant durant la cursa i per la sanció de Brad Binder ha ocupat el quart lloc final. El seu company d’equip Maverick Viñales ha estat setè i Àlex Márquez (Ducati) novè. Marc Márquez (Honda) ha fet una bona sortida i de la dissetena plaça ha avançat fins la dotzena, però després ha anat perdent posicions i ha acabat dissetè.

Albert Arenas (Kalex) sortirà des de la vuitena posició de la graella de Moto2. Es el seu segon millor resultat en una qualificació després de la setena plaça en la primera cursa de l’any. El gironí s’ha quedat a tres dècimes del millor temps que ha aconseguit el madrileny Alonso López (Boscoscuro) amb 1:36.247. Jeremy Alcoba (Kalex) ha superat la Q1, però en la Q2 no ha pogut passar de la divuitena plaça.

En Moto3 Xavier Artigas (CFMoto) sortirà des de la 19a posició ja que no ha pogut superar la Q1. La posició preferent l’ha fet el sevillà David Muñoz (KTM), la primera d’aquest jove de 17 anys en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)