MotoGP

Bagnaia guanya i recupera el lideratge de MotoGP, amb Viñales segon

Jorge Martín cau quan anava primer en el GP d’Indonèsia

Francesco Bagnaia (Ducati) ha trencat la seva dinàmica negativa, ha guanyat el GP d’Indonèsia i ha recuperat el lideratge de MotoGP que va perdre ahir en la cursa a l’esprint. Jorge Martín (Ducati) no ha pogut consolidar la seva primera posició en la màxima categoria, ja que ha caigut inesperadament quan ocupava la primera plaça de la cursa i faltaven 15 voltes per acabar. Francesco Bagnaia, que anava tercer, ha decidit atacar Maverick Viñales, que ha heretat el primer lloc, i l’ha superat a vuit voltes del final. L’italià ha gestionat el primer lloc i el rosinc, primer s’ha defensat de l’atac de Fabio Quartararo (Yamaha) i després s’ha apropat a Francesco Bagnaia però s’ha quedat a tres dècimes en la segona plaça, mentre que Quartararo ha estat tercer a quatre dècimes. Francesco Bagnaia ha fet una gran remuntada ja que estava tretzè en la graella de sortida. Ara torna a ser primer de la general amb 346 punts i en té 18 d’avantatge sobre Jorge Martín.

Àlex Rins (Honda), que tornava a una cursa després de la seva lesió, ha fet una gran cursa i ha acabat novè, just per davant d’Aleix Espargaró (Aprilia) que en les primeres voltes ha estat en el grup dels primers i ha anat cedint fins el desè lloc. Pol Espargaró (KTM) ha caigut en la tercera volta i Marc Márquez (Honda) ha anat per terra en la setena.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)