Fórmula 1

Verstappen suma la seva 50a victòria i la 15a de la temporada a Austin

El neerlandès ha tingut problemes de frens en el GP dels Estats Units i només ha superat per dos segons Hamilton

Max Verstappen (Red Bull) ha aconseguit la seva 50a victòria de la seva carrera en la Fórmula 1, i la 15a de la temporada, igualant el rècord de triomfs en una mateixa temporada que té el mateix. El neerlandès no ha dominat la cursa del GP del Estats Units en el circuit de les Amèriques com en ell és habitual i només ha superat a dos segons al segon classificat, Lewis Hamilton (Mercedes).

Max Verstappen ha sortit des de la sisena plaça de la graella i fins a meitat de cursa, la volta 28, no s’ha situat en la primera posició. Després el neerlandès s’ha queixar de que tenia problemes de frens i això l’ha fet patir en la darrera part de la cursa. Lewis Hamilton ha anat recuperant temps en les últimes voltes, s’ha apropat molt i ha inquietat a Max Verstappen. Carlos Sainz (Ferrari) ha fet una bona cursa sempre ha estat entre els cinc millors i s’ha assegurat el quart lloc a sis voltes del final al superar el seu company d’equip Charles Leclerc.

Fernando Alonso (Aston Martin) ha sortit des del pite lane, ha fet una bona cursa i s’ha arribat a situat novè, en els punts, però a sis voltes del final s’ha hagut de retirar per problemes mecànics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)