Fórmula 1

Verstappen supera totes les dificultats i guanya un GP de Las Vegas molt intens

Leclerc és segon al superar Pérez en l’última volta en un circuit urbà que ha portat molt d’espectacle

Max Verstappen (Red Bull) ha tornat a fer una demostració que les dificultats no són problema per ell –sanció, problemes de pneumàtics i toc amb un rival–, i s’ha imposat en un espectacular i intens GP de Las Vegas. El campió mundial ha sumat la seva 18a victòria de la temporada i 6a consecutiva. La segona plaça del podi ha estat per Charles Leclerc (Ferrari), que una vegada més no ha pogut transformar una pole en victòria. El monegasc ha estat en tot moment lluitant pels primers llocs, però no s’ha assegurat el segon fins l’última volta quan ha avançat Sergio Pérez (Red Bull). El mexicà ha fet una bona remuntada des de l’onzena plaça de la graella i l’últim lloc pels incidents inicials, que l’ha arribat a situar primer, però no ha pogut completar el doblet de Red Bull. Sergio Pérez si que s’ha assegurat el subcampionat mundial, ja que Hamilton ha acabat setè.

El xou que ha envoltat el GP de Las Vegas aquests dies s’ha traslladat a dins de la pista del circuit urbà en el primer revolt de la primera volta. Max Verstappen ha fet una bona sortida, però ha anat llarg en el primer revolt i ha empès Charles Leclerc fora de la pista. Per darrera Fernando Alonso (Aston Martin) i Carlos Sainz (Ferrari) han fet una virolla i han baixat fins a les darreres posicions, com Sergio Pérez que ha trencat la part de davant i ha hagut d’entrat a box. En la tercera volta Lando Norris ha tingut un accident i ha sortit el cotxe de seguretat.

El neerlandès ha estat sancionat amb 5 segons de penalització que ha complert en el canvi de rodes, ha baixat fins l’onzena plaça i ha iniciat la remuntada fins a tornar al primer lloc a tretze voltes del final. Carlos Sainz ha acabat en la sisena posició, mentre que Fernando Alonso ha estat el novè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)