MotoGP

Viñales és el més ràpid per davant de Martín, i Bagnaia només és quinzè

La lluita psicològica entre els dos candidats al títol de MotoGP s’inicia en l’entrenament del GP de la Comunitat Valenciana

Maverick Viñales (Aprilia) ha sigut el més ràpid en l’entrenament del GP de la Comunitat Valenciana en el circuit de Xest. La lluita psicològica entre els dos candidats al títol de MotoGP, Francesco Bagnaia (Ducati) i Jorge Martín (Ducati), ha començat molt aviat i el madrileny, s’ha enganxat darrera la moto de l’italià per intentar que es poses nerviós, i en certa mesura ho ha aconseguit perquè Francesco Bagnia no ha acabat entre els deu primers i haurà de passar per la Q1. L’italià, que ha acabat quinzè, no ha trobat el ritme i en els darrers minuts quan ha intentat fer el temps ha vist com Jorge Martí el seguia en tot moment, fins i tot quan voluntàriament ha sortit de la pista. El madrileny ha fet el seu temps en aquestes voltes i l’italià no ha pogut fer un bon registre.

Maverick Viñales ha fet una bona sessió i ha marcat un temps d’1:29.142, superant per poc més d’una dècima Jorge Martín que ha marcat el segon registre. Marc Márquez (Honda) ha estat setè, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia), que ha caigut un cop al matí i un altre a la tarda, ha estat el desè. Hauran de passar per la Q1 Àlex Márquez (Ducati), dotzè, Àlex Rins (Honda), que també ha caigut en el seu retorn, dinovè i Pol Espargaró (KTM), vint-i-unè.

En Moto2 Pedro Acosta (Kalex), el campió mundial, ha marcat la seva llei i ha acabat el dia amb el millor temps d’1:33.768, superant per una dècima Fermín Aldeguer (Boscoscuro), que ha dominat les darreres curses. Albert Arenas (Kalex) ha acabat amb el divuitè registre, sense poder superar a la tarda el temps que ha marcat al matí (1:34.637) i s’ha quedat a més de vuit dècimes del seu company d’equip. Jeremy Alcoba ha estat el 30è a més d’un segon i mig.

Dues banderes vermelles i forces caigudes ha protagonitzat la segona sessió de Moto3. Daniel Holgado (KTM) ha acabat el dia amb el millor temps d’1:38.706, superant per dues dècimes Deniz Öncü (KTM) que ha fet el temps en les primeres voltes, després ha patit una forta caiguda i l’han portat a l’hospital per fer una revisió. Xavier Artigas (CFMoto) ha fet el setzè temps a gairebé un segon del millor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)