MotoGP

Viñales fa la ‘pole’, Bagnaia és segon i sortirà per davant de Martín, quart

L’empordanès està demostrant que és el més ràpid en el GP de la Comunitat Valenciana

Maverick Viñales (Aprilia) ha continuat demostrant que està en un bon moment de forma i ha fet la posició preferent en el GP de la Comunitat Valenciana. El rosinc ha marcat un temps d’1:28.931 superant el temps que va fer ahir en els entrenaments que també va ser el més ràpid. Es la primera pole de l’any de l’empordanès. La segona posició en la graella de la cursa a l’esprint d’aquesta tarda (15 h) i de la cursa de gran premi de demà és per Francesco Bagnaia (Ducati), que es juga el títol mundial amb Jorge Martín (Ducati). L’italià ha superat clarament la Q1 i en la Q2 s’ha quedat a 92 mil·lèsimes del primer lloc. El madrileny ha acabat amb el quart temps, a dues dècimes i mitja, i sortirà per darrera del seu gran rival.

Àlex Márquez (Ducati) també ha superat la Q1 i sortirà des de la sisena plaça. En els últims minuts ha anat per terra. El seu germà Marc (Honda) ha fet el vuitè temps i després també ha caigut, i Aleix Espargaró (Aprilia) sortirà dotzè. En la Q1 s’ha quedat Pol Espargaró (KYM) i sortirà des del divuitè lloc, mentre que Àlex Rins (Honda), que tornava en aquest últim gran dia de l’any, ocuparà la vintena plaça en la graella.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)