Ral·lis

Albert Bosch, al Dakar amb un cotxe elèctric

Motor. Novena participació de l'aventurer de Sant Joan de les Abadesses en el ral·li més dur del món, aquest cop per reivindicar un model sostenible

Albert Bosch serà el primer pilot que corri el Dakar amb un cotxe elèctric, sense ni un sol litre de combustible i sense emetre CO2. Aquest és el nou repte de l'aventurer de Sant Joan de les Abadesses, que disputarà el ral·li per novè cop i tres anys després de ser el primer home a arribar al Pol Sud després de 66 dies i 1.200 quilòmetres, la majoria dels quals en solitari. Bosch estarà acompanyat d'Agustí Payà i compta amb el patrocini de l'empresa Acciona, que ha fet possible el projecte amb un prototip fet expressament per afrontar una prova d'aquestes característiques.

Bosch és un empresari i aventurer que s'ha fixat un repte majúscul que més enllà del desafiament esportiu, és un projecte d'innovació, de sostenibilitat mediambiental i de lideratge responsable vers el futur; tal com indicava en el seu lloc web: “He fet el Dakar vuit vegades i m'agrada molt, però la meva evolució en la consciència i el compromís mediambiental me n'han anat apartant, i ja no hi podia tornar si no era per un projecte veritablement compromès amb la innovació i la sostenibilitat.”

“Per això vaig somiar de participar-hi amb un cotxe elèctric, una cosa que mai havia fet ningú abans, i en què l'objectiu no seria tant la mateixa cursa, sinó utilitzar-la com a mitjà per difondre uns valors de respecte i compromís cap a un futur més sostenible”, deia Bosch, que afegia: “Hi ha un elevat risc de fracassar, que molta gent ens criticarà, que molts diran que és impossible i que no ho tenim tot controlat. Suposo que si hi faltés algun d'aquests ingredients, significaria que no estem fent realment una cosa nova i diferent.”

Frase
Nom
càrrec

LES REACCIONS

Frase
Nom
càrrec
Hi ha un elevat risc de fracassar. Però això és el que més ens motiva, apostem per fer una cosa que ningú ha fet mai
Albert Bosch
acciona
És un d'aquests moments únics i escassos en què un somni es fa realitat. No ha estat fàcil. Han estat dos anys de treball molt dur
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)