Franja La 1

Divendres, 24 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Al taller, a causa de la sobtada fama de la Julia, les comandes no paren d'augmentar. Un moment de molt d'estrès en el qual sorgeix un inesperat contratemps que l'Elena, com a cap de taller, decideix ocultar a la Julia per no preocupar-la més. Mentrestant, la picabaralla entre la Diana i el Leo continua, igual que el cansament de la Cloe i el Dani davant l'actitud xulesca del Ribero, que no para de repetir que Berlín li ha canviat la vida. Més tard, l'Elena i el Dani visiten l'associació de nois trans. Paral·lelament, a Río Muni, la Carmen està preocupada per la difícil adaptació del Víctor a la seva vida en llibertat, i més quan tots a la colònia el continuen considerant culpable. Finalment, la Linda segueix motivada amb la gestió del Río Club, però, malgrat tenir un bon pla de negoci, el banc rebutja la seva proposta.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
La Yolanda es reuneix amb el policia de científica que va analitzar la mort del seu marit. La Lídia i el Néstor, per part seva, són apartats del cas del tràfic d'armes. A més, la Paty organitza una xerrada sobre drogodependència i demana al Néstor que hi participi. Finalment, a l'Iván el preocupa l'obsessió del Carlos amb els grups supremacistes.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 15'
22.10
Pel·lícula: La tormenta perfecta
El pesquer Andrea Gail surt de les costes de Gloucester, Massachusetts, amb l'objectiu d'aconseguir l'última pesca de la temporada. Durant el viatge, el capità Billy Payne i la seva tripulació han d'enfrontar-se a la tempesta més gran i terrorífica de tota la història de la humanitat.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.10
Edelweiss
Inclou La secta alienígena, La ambición de Eddie, Operación océano i El legado de Nazar: L'Eddie i els seus lloctinents s'enfronten al gran judici, el procés judicial per abús a menors a Espanya. Posteriorment, després de la sentència, té lloc una cosa inesperada que commociona tot el país. Finalment, un temps després, Juan Martín, un noi d'Eivissa, s'enfronta a l'Eddie amb unes conseqüències terribles.
Documentals
Durada: 135'
02.25
Néboa
Després dels últims descobriments, l'Alejandro i el Gonzalo són els principals sospitosos per la Guàrdia Civil. El següent pas que han de fer la Mónica i la Carmela és descobrir quin dels dos és l'Urco. Tot i així, descobrir l'assassí que terroritza els habitants de Néboa no és l'únic problema de la Mónica, ja que, després de sorprendre la seva filla amb l'Emilio, sap que no la pot perdre de vista ni un segon. Paral·lelament, la família Ulloa tampoc pot estar tranquil·la; si la detenció de l'Alejandro ha estat un cop molt dur per a ells, durant un homenatge a les víctimes del 89 a l'església, la Mara rep un avís: agents de l'UCO estan revisant els comptes de la conservera. Mentrestant, l'Antón segueix donant-li voltes al que li va dir el Roque durant el seu segrest. La Rosa, per la seva banda, manté una relació amb l'Alejandro, cosa que intentarà confirmar encara que li costi elmatrimoni. No obstant això, el pitjor està per arribar: s'anuncia boira per a la nit, queden tres dies de Carnestoltes i falten dos morts perquè es compleixi la llegenda.
Sèries
Durada: 60'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'