Franja La 1

Dimecres, 26 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.10
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.15
Salón de té La Moderna
L'Íñigo i la Bárbara discuteixen i ell té por de l'opinió pública mediàtica, ja que això pot fer que la policia li torni a anar al darrere. A més, l'Íñigo continua tenint dubtes sobre l'incident del César, i demana al Jacobo que ho investigui. El César, per part seva, no aconsegueix explicar a la mateixa Inés el que ha passat i decideix delatar els marsellesos a la policia. D'altra banda, el negoci que no s'acaba de concretar és el del forn del Pietro i l'Antonia, perquè no poden tancar el traspàs. Mentrestant, el Miguel pretén seguir un altre camí laboral amb una demostració de les faixes i les cotilles que vol vendre. Finalment, mentre la Matilde rep una queixa de la mestra de la Clarita pel seu comportament, l'inspector Giménez arriba a l'apartament de l'Íñigo amb una ordre d'escorcoll.
Sèries
Durada: 30'
16.45
La Promesa
L'ultimàtum de l'Ayala provoca un cisma a La Promesa, ja que les úniques opcions de la Martina són la presó o el manicomi. D'altra banda, la Catalina continua investigant l'enverinament del comte, i la Petra li proporciona una bona pista. A més, la Vera i el Lope cada cop estan més propers. El Santos, per part seva, n'és testimoni i decideix portar la situació al límit amb la donzella. Mentrestant, a les cuines, la Simona es cansa d'esperar la Virtudes i, amb un mal pressentiment, decideix anar a buscar-la, sense saber que la criada està a punt d'arribar. Finalment, el Lorenzo ajuda la María Antonia per desfer-se de la Cruz durant la tarda.
Sèries
Durada: 55'
17.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (18.00 h). Els ucraïnesos estaven cridats a ser l'equip revelació d'aquest torneig. I els belgues, que són el tercer millor equip del món segons el rànquing FIFA, eren uns ferms candidats al títol. Dos partits després, les dues seleccions estan a punt de quedar eliminades i hauran de lluitar amb dents i ungles per una victòria, que els faria passar de fase com a primera o com a segona de grup. Des de l'Stuttgart Arena.
Esports
Durada: 140'
20.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 30'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 10'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21.00 h). Amb la classificació a la butxaca per a la fase següent, l'equip portuguès s'enfronta al combinat més fluix del seu grup. Tot i això, els georgians tenen totes les opcions de passar de ronda oberta i depenen d'ells mateixos per ser un equip de vuitens de final. Des del Veltins-Arena.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 140'
23.00
Lazos de sangre
Raphael, yo soy aquel
El cantant Raphael és el protagonista del programa. L'artista fa més de sis dècades que actua als escenaris i no té intenció de retirar-se. Raphael es va proposar de conquerir el món i ho va aconseguir. Tenia tots els ingredients: veu prodigiosa, estil únic, personalitat aclaparadora i moltes ganes. El documental repassa els moments que han marcat la seva vida personal i professional, unides per Natalia Figueroa, la seva dona, companya, amiga i mare dels seus tres fills, que va decidir aparcar la seva carrera de periodista per convertir-se en el bastió de la família. A més, diversos amics i seguidors com el cantant Abraham Mateo, els polítics Carmen Calvo i José Bono, el president de la Junta d'Andalusia, Juan Manuel Moreno Bonilla, la model Remedios Cervantes i la periodista Rosa Maria Calaf ajuden a comprendre millor l'artista que ha actuat als teatres més importants del món. Finalment, es recorden alguns episodis força desconeguts de la seva vida, explicats pels periodistes Juan Sanguino i Luz Sánchez Mellado, com ara el segrest de Natalia, els estralls que l'huracà Andrew va deixar a la seva casa de Miami i el trasplantament de fetge que li van fer l'any 2003.
Documentals
Durada: 60'
00.00
Lazos de sangre: el debate
Raphael
En el programa hi participen el cantant Ramoncín, l'artista Norma Duval i els periodistes Rosa Villacastín, Martín Bianchi, Valeria Vegas i Nacho Montes. Tots repassen les claus de l'èxit d'aquest artista total que continua connectant amb el públic més jove a través dels seus duets i les noves versions d'autèntics himnes, com ara Mi gran noche, Yo soy aquel, Qué sabe nadie i Como yo te amo.
Altres
Durada: 90'
01.30
Lazos de sangre
Camilo Sesto
El programa desgrana la història de Camilo Sesto, l'home que va triomfar cantant l'amor. Un geni sovint incomprès i tancat en el seu propi univers. L'espai descobreix el veritable Camilo a través dels testimonis de les persones que van estar al seu costat, com la cantautora i actriu Ángela Carrasco i els cantants Marta Sánchez, Ramoncín i Ruth Lorenzo, que expliquen qui va ser en realitat la persona que es refugiava darrere de l'èxit.
Documentals
Durada: 65'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'