Franja La 2

Dimecres, 26 juny de 2024
06.30
That's English
Nivel Intermedio B1.2-Unit 3A
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.45
That's English
Nivel Intermedio B1.2-Unit 3B
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
07.40
Flash moda
Galería Max Estrella
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
08.10
La vida en los ríos de África
Río Limpopo
El riu Limpopo flueix al llarg de 1.000 milles a través de Sud-àfrica i Moçambic fins que desemboca a l'oceà Índic. Quatre mesos l'any, aquest poderós riu revitalitza contínuament el paisatge i alimenta la fauna que en depèn.
Documentals
Durada: 45'
08.55
Un país para leerlo
Sagunto
El programa viatja a Sagunt per descobrir-hi racons literaris i conversar amb autors com Santiago Posteguillo i Lola Mascarell.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Lo que hay que tener para ser funcionario y 642 empleos
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: ¿Hay vida en Marte?: El 1996, la comunitat científica es va veure sacsejada pel descobriment d'un meteorit que semblava provenir de Mart. La troballa va suggerir que podria haver-hi vida en aquest planeta.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 35'
12.20
Mañanas de cine: El gran combate
El 1870, els indis xeienes han d'abandonar els seus territoris de Wyoming per assentar-se a les reserves índies d'Oklahoma habilitades pel govern de la nació. Tanmateix, els indis no volen viure en aquestes terres i es dirigeixen a Yellowstone per construir-hi un nou poblat. Les tropes, liderades pel capità Thomas Archer, intenten avortar els seus plans i no dubten a matar-los quan un d'ells és acusat de causar baixes entre els soldats blancs.
Pel·lícules
Durada: 140'
14.40
Las rutas de Verónica
Navarra
La Verónica comença un recorregut intens per les Tierras de Iranzu, a l'interior de Navarra.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou La vida en los ríos de África: Río Nilo i La carrera de la vida: Los depredadores submarinos: Els depredadors submarins han adoptat mesures extremes per sobreviure i caçar: els seus cossos han estat dissenyats i construïts per capturar les seves preses.
Documentals
Durada: 80'
17.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (18 h). El Grup E és, sens dubte, el més obert de tots els que constitueixen aquesta primera fase del torneig. Qualsevol de les quatre seleccions que en formen part està en disposició de ser primera, segona, tercera o última. Els somnis de fer alguna cosa gran en aquesta Eurocopa s'hauran de sobreposar als nervis i els fantasmes de poder quedar eliminades pocs dies després de l'inici de la competició. Des del Frankfurt Arena.
Esports
Durada: 135'
19.55
¡Cómo nos reímos! Xpress
Tip y Coll (V)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 15'
20.10
Diario de un nómada. Las huellas de Gengis Khan
La Chuya Highway de Altair
Miquel Silvestre es troba a la regió siberiana de l'Altai rus, una serralada de gran bellesa i diversitat natural. Més tard, el programa recorre una de les carreteres més famoses del món: la coneguda com a Chuya Highway o Chusky Trail.
Documentals
Durada: 30'
20.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21 h). Tot obert al Grup F, on totes dues seleccions podrien passar com a segones o terceres de grup, o també quedar eliminades. Un partit amb què totes dues s'hi juguen les seves aspiracions de continuar endavant en el torneig. Des del Volksparkstadion.
Esports
Durada: 135'
22.55
Megaestadios de Europa
Glasgow vs Dublín
En aquest episodi, el programa contempla un cara a cara entre dos estadis mítics d'Europa que han sabut renovar-se amb el pas del temps. D'una banda, el Hampden Park de Glasgow, a Escòcia. De l'altra, l'Estadi Aviva de Dublín, a Irlanda.
Documentals
Durada: 50'
23.45
En portada
Fuera de carta
El programa parla dels aliments del futur. L'any 2050 hi haurà gairebé 10.000 milions de persones al món, i les autoritats adverteixen que no hi haurà prou proteïna per a tothom. L'impacte del canvi climàtic fa que minvin les collites, que són fonamentals per alimentar tant les persones com el bestiar, mentre que la població mundial continua creixent. És per això que les Nacions Unides i la Unió Europea aposten per buscar alternatives alimentàries per augmentar la producció d'aliments almenys un 70%. Entre les opcions, destaca la dels insectes; de fet, la UE ja n'ha autoritzat diverses espècies, tant per a consum humà com per a consum animal. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 45'
00.30
Pel·lícula: Apuntes para una película de atracos
L'Elías és director de cinema. El Flako va ser el lladre de bancs més buscat durant la crisi econòmica a Espanya. El Flako era a la presó, i l'Elías, al carrer. Aquest documental és la crònica d'una amistat entre dues persones amb un objectiu comú: fer una pel·lícula d'atracaments.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.00
Conciertos de Radio 3
Mallo. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.35
La costa británica de Kate Humble
Hastings
La Kate segueix la històrica costa de l'est de Sussex, i comença pels penya-segats que dominen Hastings, una ciutat associada per sempre a la batalla del 1066.
Documentals
Durada: 45'
03.20
Las rutas de Verónica
Ribeira Sacra
La Verónica arriba a la Ribeira Sacra, un dels paratges més espectaculars que ofereix la Galícia més interior, on la viticultura i la mística tenen un paper fonamental.
Documentals
Durada: 55'
04.15
La vida en los ríos de África
Río Zambeze
El riu Zambezi neix en un pantà de Zàmbia, flueix cap a l'est i travessa sis països africans abans de desembocar a l'oceà Índic. El riu crea un món en l'estació humida i un altre en l'estació seca. Al llarg del seu recorregut, de 1.600 km, modela i transforma tots els paisatges que toca.
Documentals
Durada: 50'
05.05
Los últimos africanos
Anlo II: medicina, fetichismo y coronación, Ghana
Anàlisi antropològica sobre la vida i els costums dels pobles més primitius que viuen avui a l'Àfrica.
Documentals
Durada: 20'
05.25
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'