Programació TV3

Diumenge, 13 octubre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 260'
10.20
Signes dels temps
Salvador Cristau, bisbe de Terrassa
Montserrat Esteve entrevista Salvador Cristau, bisbe de la diòcesi de Terrassa.
Altres
Durada: 30'
10.50
Diumenge, concert
Recital de Natalia Labourdette, soprano; Laurence Kilsby, tenor; Kunal Lahiry, piano. Cicle Life Vic
Cinc segles de cançó és el títol del concert inaugural de l'onzena edició del cicle Life Victoria, que commemora el centenari de Victòria dels Àngels. El recital vol retre homenatge a aquesta manera de fer música, de forma universal i abraçant les diferents escoles liederístiques.
Altres
Durada: 70'
12.00
Plats bruts
Tinc un dia normal
Emissió dels capítols Tinc hortet i Tinc un dia normal.
Sèries
Durada: 60'
13.00
On és la pasta?
L'amor i unes nebodes
El programa viatja fins a Vilanova i la Geltrú, on Gerard Romero coneix el Vicenç i el Ferran, un matrimoni que es va enamorar fent teatre. La parella participa en el concurs amb les persones que coneixen el seu àtic millor que ningú: les seves nebodes, la Paula i la Júlia. En aquest lliurament, la comunicació hi té un paper important, i els famosos caganers es converteixen en tota una obsessió per als participants.
Altres
Durada: 55'
13.55
Alguna pregunta més?
La coneguda influencer i presentadora Laura Escanes respon amb honestedat totes les particulars preguntes de Joel Díaz a La televisió és cultura. Mentrestant, la Nerea continua amb el seu afany de conèixer l'actualitat de primera mà. És per això que va al cor de la notícia i dona veu als usuaris de Renfe afectats per les obres del tram de Tarragona.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els morts del llac de Constança. El
Troben un nadó surant al llac a dins d'un cistell. Micha Oberländer i Hannah Zeiler sospiten que aquest fet té alguna connexió amb un cas que ells mateixos havien investigat, sense sort, fa mig any. Es tractava d'una dona desapareguda, Rita Hafner, amant d'un famós divo de l'òpera, Veit Steindl, considerat el principal sospitós. Els estranys símbols pintats als llençols que emboliquen el nadó els proporcionen noves vies d'investigació. Tot indica que la dona desapareguda encara és viva i que podria ser la mare del bebè abandonat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Els morts del llac de Constança. La
Durant la cavalcada anual de Weingarten, la fletxa d'una ballesta travessa el cos de Marlene Stöhr mentre munta a cavall. Tot i que aconsegueix sobreviure, els metges es veuen obligats a induir-li el coma abans d'extreure-li la fletxa. La investigació del crim condueix els detectius Hannah Zeiler i Micha Oberländer fins a una quadra de la zona.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Diades castelleres especials
Diada Castellera de Santa Teresa al Vendrell
El Vendrell acull una de les festes més potents de la temporada. Com cada any, els Nens del Vendrell, la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona es retroben a la plaça Vella del Vendrell, després de coincidir diumenge passat al Concurs de castells de Tarragona.
Altres
Durada: 60'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Jordi Sánchez: els silencis de la iaia Mercè
L'actor Jordi Sánchez no en sap gairebé res, de la guerra que van viure els seus avis paterns. La seva àvia, la Mercè Anaya, mai no li'n va explicar res. De l'avi, l'Antoni Sánchez Díaz, l'única cosa que en sap és que va ser escorta del president Companys, que va fer de policia a Vic i que va morir al final de la guerra. L'espai visita, juntament amb el Jordi, el Palau de la Generalitat, per entendre la feina del seu avi al costat del president de la Generalitat. Més tard, a Barcelona, el programa recorre els escenaris de postguerra on l'àvia, vídua i amb un nen d'un any, va haver de lluitar per la seva supervivència i la del seu fill. Finalment, en aquest viatge també es descobreix on és enterrat l'avi del Jordi, un misteri que la família necessitava aclarir per tancar la història.
Documentals
Durada: 60'
23.05
Quanta guerra!
Albert Om
Quan va esclatar la guerra, l'avi del periodista Albert Om, el Josep, estava casat i tenia dues filles. El maig del 1938, l'avi Josep va entrar en combat per primer cop. En aquell moment, la seva dona, la Maria, estava a punt de tenir el seu tercer fill. En aquest capítol, l'Albert i l'Eloi Vila refan el viatge de l'avi Josep des de Vic fins al camp de la primera batalla a través d'un tresor que la Maria va mantenir en secret tota la vida: les sis cartes que la parella es va escriure durant aquell mes de maig. Aquesta investigació, íntima i emocionant, permet que l'Albert conegui el seu avi, i l'empeny a prendre una decisió que pot canviar-ho tot.
Documentals
Durada: 60'
00.05
Marcians
Vesteixo pallassos
Tothom que es dedica al món del circ a Catalunya coneix el nom de Rosa Solé, la dissenyadora de vestuari per a pallassos més reconeguda del país. Solé és coordinadora de sastreria al Teatre Nacional de Catalunya i, quan acaba la jornada laboral, es dedica a fer encàrrecs per a espectacles de circ, sovint des de l'antiga granja aviar familiar de Guissona, que ella ha convertit en un taller.
Altres
Durada: 25'
00.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 210'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'