Programació La 1

Diumenge, 13 octubre de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 35'
10.35
MasterChef Celebrity
En el primer repte, els aspirants descobreixen que les primeres impressions sovint poden despistar. Dividits en dos equips, han de replicar amb la màxima fidelitat un dels dos plats que proposa Jordi Cruz. A continuació, els membres de l'equip vencedor s'han d'enfrontar a un segon cuinat amb l'objectiu d'obtenir el pin de la immunitat. Més tard, els jutges fan un tast a cegues, i els guanyadors de la sisena edició de MasterChef Celebrity, Miki Nadal i Juanma Castaño, controlen els fogons. Posteriorment, l'espai viatja a Cascais per descobrir el festival gastronòmic Chefs on Fire, un esdeveniment en què durant tres dies se citen xefs de prestigi i joves talents per rostir a foc viu, i també per gaudir de la natura i la música en directe. En aquest context, i amb els tres membres del jurat de MasterChef Portugal de convidats, els aspirants cuinen a foc viu dos menús inspirats en Chefs on Fire per a 100 amants d'aquest festival. Finalment, a la prova d'eliminació, el jurat convida Edu Casanova, actor, director i aspirant de la vuitena edició de MasterChef Celebrity, per parlar de la relació del cinema amb la gastronomia i per jugar amb els concursants a endevinar títols de pel·lícules mitjançant la mímica, perquè després hauran de fer el plat associat a aquest títol.
Altres
Durada: 200'
13.55
D Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. A més, a l'espai hi participa un important grup de col·laboradors i estilistes reconegudes que analitzen les tendències i els estilismes dels famosos.
Altres
Durada: 65'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El secreto de la isla de las flor
John Harding reprèn la seva feina com a professor de literatura a Plymouth per poder donar-li a la seva dona, l'Amy, els mitjans per intentar revitalitzar el viver familiar de flors que els seus avis van començar a les Illes Scilly. Tots dos s'han d'enfrontar a l'autoritària mare del John, la Maggie, que s'oposa al somni de l'Amy, i també a les tensions que sorgeixen en el matrimoni.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Una situación muy explosiva
Amb la venda d'un terreny edificable, el Bernd i la Daniela Weigel no tan sols fan un bon negoci, sinó que també en coneixen els feliços compradors. La parella formada pel Viktor i l'Svetlana Galkin expliquen que els agradaria construir una casa per a tota la família en els 1000 metres quadrats que acaben d'adquirir.
Pel·lícules
Durada: 85'
18.55
Sesión de tarde: El crucero de los sueños: Zambia
Hanna Liebhold dona la benvinguda a bord al seu cosí Hanno Flemming. Després de vendre la seva empresa, el Hanno va trobar una nova oportunitat de vida en crear una fundació. Ara espera invertir els fons de la fundació en un refugi per a guepards dirigit per la doctora Elsa Bakel, una llegenda en el seu camp de recerca.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: V3nganza
L'exagent especial Bryan Mills visita la seva filla Kim i la seva exdona Lenore, a les quals no veu des de fa temps. L'endemà, el Bryan rep un missatge de la Leonore en què li demana de veure's al seu apartament. Quan hi arriba, es troba el cadàver de la dona al llit i un ganivet ensangonat. Gairebé immediatament, arriba la policia de Los Angeles, que l'acusa del brutal assassinat. Consumit per la ira, Mills es veu obligat a fugir de la implacable persecució de la CIA, l'FBI i la policia. Una vegada més, ha de fer servir les seves habilitats especials per fer justícia, caçar els veritables assassins, netejar el seu nom i protegir l'única cosa que li queda a la vida: la seva estimada filla.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.45
Pel·lícula: El río de la ira
Un addicte als opioides en rehabilitació busca venjar-se dels traficants que van causar la mort de la seva promesa. El xèrif Church i el detectiu Zeppelin intenten evitar que converteixi la ciutat en un bany de sang.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.20
Pel·lícula: Las sorpresas del amor
La Katja Baumann es troba amb una vella coneguda, l'Amelie, que ara té 18 anys. Ella té problemes amb la seva sogra, que no li ha perdonat mai que es quedés embarassada del seu fill Ingo.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'