Programació 33

Divendres, 7 juny de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os delta i El so lèmming
Infantils
Durada: 14'
06.14
Un dramarama total
Inclou La venjança de la MacArthur, Instint maternal i El supercotxe
Infantils
Durada: 31'
06.45
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Els orígens (I) i Els orígens (II)
Infantils
Durada: 43'
07.28
Els germans Kratt
Ziga-zaga. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.50
Projecte Beta
Alarma total
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 13'
08.03
Sadie Sparks
La poció. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
08.14
L'hora del Timmy
Inclou El camió del Timmy i El Timmy i el picarol
Infantils
Durada: 19'
08.33
Titó
Excursió amb rèptils. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 13'
08.46
El Mic i els seus amics
Hem trobat un pal. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.57
Els o-o-ossets
Inclou Una història de pirates, Un viatge a les estrelles i Els herois del drac
Infantils
Durada: 18'
09.15
Comptem amb la Paula
Inclou El joc dels reptes, Primer, la seguretat i El Tim és servicial
Infantils
Durada: 30'
09.45
Yakari
Inclou El grimpador, Les pedres que parlen i El Yakari i el còndor
Infantils
Durada: 36'
10.21
Bricociència
Inclou El temps i El so
Altres
Durada: 44'
11.05
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Passió i Reunió
Infantils
Durada: 45'
11.50
Els germans Kratt
Inclou Animals del passat: el dia del Dodo i Animals del passat: el llop marsupial
Infantils
Durada: 42'
12.32
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou El Po més perillós i La Grua penjant d'un fil
Infantils
Durada: 44'
13.16
Tik Tak Factory
Tecnologia
Espai en què tres persones aficionades a les manualitats competeixen per crear la millor obra. Ho fan tenint en compte el que determina la Crafty, que és l'encarregada de fixar el tema, el material i l'objecte de la manualitat.
Altres
Durada: 28'
13.44
Les Sisters
Inclou Amagat, Wendyfòbia, Infermeres a domicili i Un gosset per a nosaltres
Infantils
Durada: 45'
14.29
Black Clover
Inclou Salvatges i Els protectors
Infantils
Durada: 46'
15.15
El xai Shaun
Inclou Abracadabra, Noves de trinca, Els testos s'asssemblen a les olles, Fes-t'ho tu mateix, El premi i La fada de les dents
Infantils
Durada: 35'
15.50
Una mà de contes
La gavina Darina. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
16.00
El Mic i els seus amics
Em vull menjar un gelat. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
Una escala fins a la lluna. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 8'
16.18
Numberblocks
Inclou Soc aquí i Singlot
Infantils
Durada: 10'
16.28
Masha i l'os
Inclou No fem el mico, El món és un teatre i A fer nones!
Infantils
Durada: 22'
16.50
Una mà de contes
La nena llesta. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy troba un tresor i El Timmy i l'estel
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
L'endevinalla del got. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El Timmy se'n va de safari i El Timmy fa figures
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió amb la barca Xica. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
El món del Pot Petit
On són les abelles? El Pot Petit llança tres daus i les tres imatges que apareixen donen pistes sobre quina aventura viuran aquell dia. El Pau i la Jana entren al Pot per acompanyar un dels seus amics a resoldre algun conflicte, per viure aventures, crear manualitats i cantar cançons.
Infantils
Durada: 13'
18.10
Colourblocks
Clar i fosc. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 5'
18.15
L'abella Maia
Inclou A la fresca i Segona classe
Infantils
Durada: 25'
18.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou Una bruixa adorable i Un somriure gairebé encantador
Infantils
Durada: 26'
19.06
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Un xèrif com cap altre, El rebost i El rescat
Infantils
Durada: 37'
19.43
Kuroko i el bàsquet
Esteu molt equivocats. El club de bàsquet de l'Institut Teiko té els equips més potents de la lliga. En la seva història, el club va tenir cinc prodigiosos jugadors invencibles. Però al voltant d'ells corria un rumor estrany. Tot i ser un desconegut i no constar en el registre de partits, hi ha un altre jugador que gaudeix del respecte dels cinc prodigiosos: el sisè jugador fantasma.
Infantils
Durada: 23'
20.06
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 31'
20.37
Fuet
Reis i nobles van pactant, i llegint Tirant lo Blanc. El Fuet és un gat d'una civilització alienígena que s'ha perdut a Catalunya, però no se sap en quin moment de la història. Dues extraterrestres són enviades en una missió interplanetària a trobar-lo, però, com que desconeixen quan es va perdre, han de recórrer tota la línia temporal, començant per l'època en què els romans van arribar a Catalunya.
Infantils
Durada: 17'
20.54
Fang
Tal faràs, tal t'enfangaràs
Concurs escolar que promou la llengua catalana mentre els nens i les nenes es diverteixen, aprenen i s'embruten. En cada capítol s'enfronten dues classes de sisè de primària de dues localitats catalanes diferents. L'objectiu és guanyar el nombre de proves més gran possible per obtenir el premi: un dia en un parc d'atraccions amb tota la classe.
Altres
Durada: 35'
21.29
Manduka
Crestes de carn-Josep Montero
Els plats de la Paula, de 12 anys, tenen tant d'èxit que no para de rebre convidats famosos que volen aprendre a cuinar amb ella.
Altres
Durada: 26'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Nervi
Maria Jaume, Surfing Sirles, producció musical, Roser Capdevila
Andrea Gumes entrevista la cantant Maria Jaume. A més, Bet Molina visita la il·lustradora Roser Capdevila. Finalment, es reviu el concert dels Surfing Sirles que va tenir lloc a Barcelona l'any 2018 en homenatge al guitarrista Uri Caballero.
Altres
Durada: 55'
23.10
L'última nit del karaoke
Una pels vells temps
Emissió dels capítols Una cançó per cremar la nit i Una pels vells temps.
Sèries
Durada: 100'
00.50
Girl Gang: El preu de ser influencer
La Leonie és una de les influencers amb més èxit del món. Amb 14 anys es va convertir en líder de les xarxes socials, amb milions de seguidors, sobretot noies de la seva edat addictes a internet. A les xarxes exposa el seu dia dia, dona consells i fa publicitat per a marques comercials que li comporten beneficis milionaris. Els seus pares li fan de mànagers, encantats amb l'èxit de la seva filla. El treball segueix durant quatre anys la Leonie i la seva família, i documenta la seva manera de viure per mirar de saber si val la pena i per descobrir si la Leonie està perdent l'adolescència.
Documentals
Durada: 55'
01.45
Gran reserva
Còmics: Raimon
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 80'
03.05
Inèdits
Susan Strasberg
Els arxius de Televisió de Catalunya atresoren milers d'hores d'enregistraments que donen fe de l'esforç de divulgació cultural que han fet les diferents cadenes de la Corporació. Aquest espai treu a la llum alguns d'aquests enregistraments fets a personatges de rellevància cultural.
Altres
Durada: 30'
03.35
Retrats
Altes capacitats: Un do?
Programa en el qual cada setmana Jaume Barberà entrevista un personatge en un clima de confiança i complicitat amb un únic objectiu: escoltar per aprendre.
Altres
Durada: 50'
04.25
(S)avis
Josep Maria Bricall
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 55'
05.20
A 2 veus
Gertrudis
El programa rep un artista convidat que explica quina és la seva segona veu ideal per fer un concert i quina cançó voldria compartir. A partir d'aquí, s'inicia el procés de càsting, en què s'escullen dos aspirants que inicien una fase de formació amb la pianista Laura Andrés per preparar la cançó que han d'interpretar a duo al concert. A més, l'artista és part activa en el procés de selecció i, finalment, és qui tria el guanyador o la guanyadora.
Altres
Durada: 35'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'