Programació La 1

Divendres, 7 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Sembla que l'ajuda per a la Matilde i la Clarita no es fa esperar. Mentrestant, el fiscal Herrera aprofita l'ocasió per dir a casa de la Carla que els han trobat vius. La Matilde, per part seva, rep la visita de l'Antonia i l'Esperanza, i té la bona notícia que la Clarita comença a millorar. D'altra banda, a La Moderna, la Teresa ha de suportar que Don Fermín li plantegi posar-li un superior. Mentrestant, la Laurita i la Celia tenen noves idees creatives, a diferència de la seva germana Inés, la qual acull la notícia del César que potser li convé allunyar-se d'ell. A més, dues persones es replantegen el seu futur: la Marta no sap si treballar a la deixalleria, i el Miguel valora altres opcions. Finalment, el Jacobo ha esbrinat una cosa sobre l'accident: és possible que algú hagués manipulat el cotxe.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana col·loca la Cruz entre l'espasa i la paret. La Petra, per part seva, continua posant el servei sota el seu jou i imposant prohibicions, fins que el Rómulo decideix intervenir-hi. D'altra banda, després d'una visita de la Simona, la Catalina s'adona que el seu comportament no ha estat l'adequat i mira d'esmenar els seus errors. Finalment, el Lorenzo continua indagant sobre la María Antonia i l'Alonso, convençut que amaguen alguna cosa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
La gran familia: Jumanji: Bienvenidos a la jungla
Quatre improbables amics són absorbits pel perillós món de Jumanji i transformats en avatars amb habilitats úniques. Tots ells s'han d'embarcar en l'aventura més arriscada de les seves vides, si no volen quedar atrapats en el joc per sempre.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Pel·lícula: Vacaciones
Seguint les passes del seu pare, i amb l'esperança de construir aquest vincle familiar que tant anhela, un Rusty Griswold ja gran decideix fer una sorpresa a la seva dona, la Debbie, i als seus dos fills amb un viatge travessant el país fins a arribar al parc d'atraccions preferit de les famílies nord-americanes, Walley World.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.15
Pel·lícula: Tonio y Julia: dejar el nido
El sacerdot Tonio i la terapeuta Julia estan distanciats, però la Tanja Clemens necessita que l'ajudin quan el seu fill gran, ja independitzat, torna a casa. El dilema de la Tanja és que se sent responsable i vol ajudar el seu fill, però sense que ella perdi la seva pròpia vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'