Programació La 1

Dimecres, 24 juliol de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 40'
14.50
Juegos Olímpicos de París 2024
Prèvia i partit (15.00 h). El futbol s'avança a la cerimònia d'obertura oficial dels Jocs Olímpics. És la selecció espanyola de Santi Denia la que s'encarrega d'iniciar la competició. Amb la presència de Fermín López i Álex Baena, recentment proclamats campions d'Europa, i cares destacades com Éric García i Pau Cubarsí, La Roja pretén començar amb bon peu aquesta fase de grups. S'enfronta a la desconeguda selecció de l'Uzbekistan, que va aconseguir un meritori subcampionat a la Copa Àsia sub-23. Grup C: jornada 1. Des del Parc dels Prínceps.Inclou Telediario 1.
Esports
Durada: 130'
17.00
Salón de té La Moderna
El primer dia de la Marta com a netejadora a la llibreria comença malament: el Salvita no arriba a temps per obrir-li l'establiment. D'altra banda, el Miguel està amoïnat pel que l'Elías podria fer respecte a la seva boda inexistent amb la Trini. A més, l'Esperanza sospita que la Trini està embarassada. Més tard, a La Moderna, el Cañete desafia l'autoritat de Doña Lázara en anar-se'n per assistir a l'aniversari del seu avi, cosa que, sorprenentment per a la gerenta, a Don Fermín no li sembla pas tan malament. Mentrestant, la Inés continua millorant la veu gràcies a l'especialista Marcela Juanes. Després, a la consulta del doctor Mendoza, la Matilde coneix una altra de les seves pacients, la Brígida. Finalment, quan la Matilde torna a casa, hi troba una sorpresa desagradable.
Sèries
Durada: 30'
17.30
La Promesa
La Catalina explica al Manuel que se'n va a buscar el Pelayo per aclarir-se els sentiments. La Cruz, per part seva, pregunta a la María Antonia sobre la seva relació amb l'Alonso, però ella no en diu ni una paraula. Després de tornar, la Jana té un feliç retrobament amb el seu germà, mentre que la María Fernández nota el Salvador distant i estrany. Més tard, totes dues donzelles superen adequadament l'escrutini dels companys i, sobretot, de la Petra. D'altra banda, si bé tothom intenta ajudar la Virtudes, la criada es mostra desesperançada. Finalment, el Santos té un nou enfrontament amb el Lope, i la Petra l'amonesta i li exigeix que li expliqui la veritat sobre el que ha passat amb les invitacions.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Poca puntería
Vera del Rey té nous veïns. El Jorge, per part seva, ha estat empresonat pel robatori del quadre de Frida Kahlo, però els Acín sospiten que l'Armando n'és l'autèntic culpable. Finalment, tot apunta que el Javier heretarà el lloc de tinent.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Lazos de sangre
Peret
El programa ret homenatge al cantant, guitarrista i compositor Peret en el desè aniversari de la seva mort. El documental viatja al Raval, el barri de Barcelona que el cantant considerava casa seva, i recorre, juntament amb la seva filla Rosita i els seus nets Soraya i Dani, els llocs que van marcar la vida del cantant. El Raval va veure créixer el nen que amb 12 anys va debutar al Tívoli, el noi que no va tenir més remei que dedicar-se a la venda ambulant, i l'home que va deixar la música per oferir-se a l'Església Evangèlica com a pastor. Es tracta d'un personatge clau en l'evolució del pop espanyol, que és un murri i acaba esdevenint un savi. Finalment, el treball mostra la seva faceta més privada i la relació que va tenir amb les dones de la seva vida.
Documentals
Durada: 60'
23.50
Lazos de sangre: el debate
Peret
El programa parla de l'activa vida amorosa del cantant, guitarrista i compositor Peret, així com de la relació amb la seva dona, Santa, els seus grans èxits, la rivalitat amb El Pescaílla i Manolo Escobar i el seu pas per l'Església Evangèlica, entre moltes altres coses. En aquesta ocasió, participen en l'espai les periodistes Valeria Vega, Silvia Tarragona, Juan Sanguino i Nacho Montes, el cantant Juan Valderrama i l'actriu i vedet Bárbara Rey, que va actuar en una de les seves pel·lícules.
Altres
Durada: 90'
01.20
Lazos de sangre
Los Carmona
El programa esdevé un viatge musical per la història de la saga dels Carmona per descobrir els orígens dels reis del mestissatge flamenc: Ketama. Els protagonistes recorden des dels seus inicis a Granada fins a l'èxit que els ha dut a ser teloners de grans artistes, com ara els Rolling Stones, i inspiració de molts altres, com Rosario Flores.
Documentals
Durada: 60'
02.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'