Programació #0

Dimecres, 24 juliol de 2024
07.55
Streetviú
Cuenca, la Hoz y el Arte
Las grandes arterias de las ciudades, las plazas donde todo confluye y esas largas riberas que parecen no tener fin, tienen una historia oficial y otra que jamás aparece contada en los libros ni en las guías de viaje. Precisamente son esos relatos anónimos, cazados al azar en la calle y que hablan con todo desparpajo y naturalidad de cómo es el día a día de las personas en una u otra ciudad, los que van dando forma a Streetviú, un programa de reportajes que recoge la esencia popular de algunos de los lugares más emblemáticos de España. En esta segunda temporada Streetviú retratará el casco histórico de Ibiza, las hoces de cuenca en clave de arte abstracto, la adaptación de Córdoba al Guadalquivir, la fe de los peregrinos del Camino de Santiago, la idiosincrasia de la playa con más alma de Cádiz y la regeneración de Bilbao en torno a su ría.
Documentals
Durada: 51'
08.46
Colin de cuentas
Bandido
Ashley decide celebrar su cumpleaños en el local de Gordon y él se esfuerza demasiado por caer bien a sus amigos millennials.
Sèries
Durada: 26'
09.12
Colin de cuentas
Personas con necesidades especiales
Después de decidir dejarlo, Ashley y Gordon intentan encontrar un nuevo hogar para Colin para poder seguir con sus vidas.
Sèries
Durada: 30'
09.42
El legado del islam
Documentals
Durada: 50'
10.32
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 59'
11.31
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 62'
12.33
Mary Beard: Cómo vivían los romanos
Documentals
Durada: 63'
13.36
Ilustres ignorantes
Especial 15 años
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 45'
14.21
Perrea, perrea
Daleduro.
Altres
Durada: 64'
15.25
Pel·lícula: Sí, quiero... o no
La Michelle i l'Allen han arribat, en la seva relació, al punt de fer els següents passos cap al matrimoni. Pensant-se que és una bona idea convidar els seus pares perquè per fi es coneguin, organitzen un sopar i el converteixen en un acte familiar. Sorprenentment, l'assumpte adquireix una dimensió del tot inesperada, ja que els pares es coneixen bé, massa bé: fa mesos que enganyen els seus cònjuges, l'un amb l'altre. Atrapats en aquest delicat atzucac, intenten ocultar els seus afers amorosos als fills mentre s'enfronten obertament als amants dels seus cònjuges.
Pel·lícules
Durada: 90'
16.55
Pel·lícula: Sexo en Nueva York II
La Carrie, la Samantha, la Charlotte i la Miranda continuen amb les seves vides després del casament de la Carrie amb el Big. No obstant això, aquesta relació perilla perquè ha entrat en la rutina. Llavors les quatre amigues decideixen fer un viatge.
Pel·lícules
Durada: 139'
19.14
Todos mienten
Macarena se reencuentra con su madre y mantiene una conversación con ella que le hace reflexionar sobre su vida. Además, Yolanda despierta del coma y dice recordar cosas del día del accidente.
Sèries
Durada: 48'
20.02
Todos mienten
Macarena, Ana y Yolanda se encuentran tras lo ocurrido y entablan una conversación en la que salen a la luz todos sus secretos.
Sèries
Durada: 63'
21.05
Muhammad Ali: Soy el más grande
Documentals
Durada: 55'
22.00
Pel·lícula: Acusado
Després d'un atemptat terrorista al metro de Londres, una societat obsessionada amb la venjança selecciona incorrectament el seu pròxim objectiu. El Harri ha de sobreviure la nit en què la caça de bruixes a internet arriba a la seva porta. El que prometia ser un cap de setmana tranquil a casa dels pares esdevé un malson.
Pel·lícules
Durada: 85'
23.25
Leo talks
Somos tontísimos
Altres
Durada: 24'
23.49
Carlos Latre. Inimitable
Altres
Durada: 74'
01.03
Bellas artes
El concurso
Antonio Dumas y otras dos finalistas pasan una serie de pruebas insólitas para conseguir el puesto de director del museo. Antonio gana pero la alegría le dura muy poco: el museo está sumido en un sinfín de problemas.
Sèries
Durada: 24'
01.27
Bellas artes
Trascendencia
Antonio va conociendo a su staff y haciéndose con su trabajo. Se empiezan a descubrir los trapos sucios de la institución, como la exposición de un viejo artista mediocre programada por la propia ministra de Cultura y que Antonio quiere retirar.
Sèries
Durada: 27'
01.54
Bellas artes
Conciencia ecológica
Una exposición colectiva causa gran sensación al colocar un animal marino muerto para denunciar la falta de conciencia ecológica.
Sèries
Durada: 28'
02.22
Pel·lícula: La ventana indiscreta
Quan, com a conseqüència d'una fractura, el fotògraf J. B. Jeffries es veu confinat en una cadira de rodes, acaba observant obsessivament les vides privades dels veïns del pati interior de la seva illa de cases. Aviat comença a sospitar que un d'ells, un viatjant, ha assassinat la seva dona, i per això recorre a l'ajuda de la seva elegant i famosa xicota per investigar la sospitosa cadena d'esdeveniments.
Pel·lícules
Durada: 113'
04.15
No Direction Home (Dylan según Scorsese)
Documentals
Durada: 54'