Martin Braithwaite, en una acció del partit
Espanyol
Espanyol-Sporting, 0-0

Directes a la gran final

Espanyol. Els blanc-i-blaus fan valer el triomf per la mínima a El Molinón per eliminar l’Sporting i classificar-se per l’eliminatòria definitiva del play-off, on l’espera l’Oviedo

Sara Muñoz Navarro

Troglodites al volant

Oriol Robiro Prat

Aleix, t’ho has guanyat

Toni Brosa

‘Recalculant’

Imma Merino

Tennis radiat

Avui fa...

1925
Barça
Xiulada a la 'Marcha real' i suspensió del Barça Els aficionats del Barça xiulen la Marcha real durant un partit d'homenatge a l'Orfeó Català que el Barça juga contra el Júpiter al camp de les Corts. La xiulada provocarà un gran enrenou i que, finalment, el 24 de juny les autoritats espanyoles decretin la suspensió de totes les activitats del Barça durant sis mesos. Joan Gamper es veu obligat a deixar la presidència del Barça i se li prohibeix cap vincle amb el club. Gamper s'exilia temporalment a Suïssa.
FOTO: L'ESPORTIU
2009
Bàsquet
Pau Gasol és campió de l’NBA amb els Lakers Pau Gasol va completar el seu palmarès amb la conquesta del títol de campió de l’NBA. I ho va fer sent un home clau en un equip històric, els Lakers de Los Angeles. Els Lakers es van assegurar el títol en guanyar a la pista dels Orlando Magic (86-99) el cinquè partit de la sèrie final. Gasol va contribuir a la victòria definitiva del seu equip amb 14 punts i 15 rebots en 42 minuts. Pau Gasol era campió en la seva novena temporada a l’NBA. Va jugar als Memphis Grizzlies del 2001 al 2008 i va arribar a Los Angeles la temporada 2007/08, en què va perdre la final contra els Celtics.
FOTO: EFE
2009
Automobilisme
Marc Gené guanya les 24 hores de Le Mans Marc Gené es va convertir en el primer pilot català a guanyar les 24 Hores de Le Mans. El vallesà va fer equip amb Alex Wurz i David Brabham al volant d’un Peugeot 908 HDi, en una cursa en què el seu equip va manar a partir de la sisena hora. Peugeot va fer el doblet i va trencar la ratxa de victòries consecutives que havia aconseguit Audi des de l’any 2000.
FOTO: PEUGEOT SPORT