Ajuda a l'usuari

Què puc fer si no em puc identificar ?

 1. Per poder-se identificar primer cal fer el procés de registre. Si no s'ha registrat accedeixi a la pàgina de registre i segueixi els passos per registrar-se.
 2. Per completar el procés de registre cal seguir les instruccions que se li enviaran al correu electrònic que ens hagi indicat. Si no rep el correu pot ser degut a que el missatge ha anat a la seva safata de correu brossa o que l'adreça electrònica que ens ha proporcionat no sigui correcta. Comprovi-ho si us plau.
 3. Si no recorda la seva paraula de pas però recorda el correu electrònic amb el que es va registrar pot utilitzar el sistema de canvi de paraula de pas. Amb aquest sistema vostè rebrà un correu electrònic amb un codi que li permetrà canviar la paraula de pas. Cal anar a la pàgina de registre, triar l'opció 3 i seguir les instruccions del formulari.
 4. Comprovi que l'identificador d'usuari sigui el correcte. Ha de coincidir amb l'adreça de correu amb la que es va registrar. El sistema diferencia majúscules i minúscules: per exemple, la paraula "CLAU" és diferent de "Clau" i de "clau".
 5. Comprovi que escriu correctament la seva paraula de pas. El sistema diferència entre majúscules i minúscules, la paraula "CLAU" és diferent de "Clau" o "clau".
 6. Comprovi que no hi hagi espais davant o darrera del correu electrònic i de la paraula de pas.
 7. Comprovi que el seu navegador té el javascript actiu. Pot comprovar-ho accedint a la part de comentaris de qualsevol article. Si està desactivat el javascript apareix un missatge que ho explica. Si no surt el missatge és que el seu navegador interpreta el javascript correctament.
 8. Comprovi que el seu navegador accepta les cookies. Sense cookies (galetes) no és possible identificar-se.

El sistema no em deixa fer comentaris.

 1. Per poder fer comentaris cal estar registrat. Si no s'ha registrat accedeixi a la pàgina de registre i segueixi els passos per registrar-se, un cop finalitzat el procés de registre podrà fer comentaris.
 2. Provi de recarregar la pàgina amb Control-F5. Això rellegeix tots els continguts i actualitza la memòria cau del seu navegador.
 3. Comprovi que el seu navegador té el javascript actiu. Pot comprovar-ho accedint a la part de comentaris de qualsevol article. Si el javascript està desactivat apareix un missatge que ho explica. Si no surt el missatge és que el seu navegador interpreta el javascript correctament.
 4. Si no utilitza l'última versió de navegador provi d'actualitzar-lo. Els navegadors suportats són Internet Explorer i Firefox, tot i que és possible que funcioni correctament amb altres navegadors.
 5. Provi d'afegir les adreces http://www.elpunt.cat , http://www.elpuntavui.cat, http://www.lesportiudecatalunya.cat i http://www.avui.cat a la llista de servidors de confiança del seu navegador.

Tipus d'usuaris

Per a realitzar diferents tasques el lloc web pot demanar que s'identifiqui i que sigui d'algun dels tipus d'usuaris de la web:

 • Registrat: Usuari bàsic, per ser-ho només cal completar el procés de registre a la pàgina de registre.
 • Verificat: Usuari que té alguna vinculació contractual amb nosaltres. Més informació.
 • Abonat: Usuari que és subscriptor de productes que permeten accés al lloc web, consulti les nostres ofertes per ser subscriptor. Si sou subscriptor podeu activar el contracte des de la pàgina de registre.

Aplicacions per a dispositius mòbils

El Grup El Punt disposa d'aplicacions mòbils per consultar les edicions impreses dels seus productes als seus subscriptors. Disposem de guies ràpides d'instal·lació per a dispositius Apple (iPad, iPhone, ...) i per a dispositius Android.

Si teniu dificultats podeu recórrer al Servei d'Atenció al Client, tel. 972.186.480, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .