Gündogan
Futbol
Eurocopa

Alemanya mostra múscul en el partit inaugural (5-1)

Grup A. L’amfitriona inicia l’Eurocopa amb una maneta de gols contra Escòcia

Sara Muñoz Navarro

Troglodites al volant

Oriol Robiro Prat

Aleix, t’ho has guanyat

Toni Brosa

‘Recalculant’

Imma Merino

Tennis radiat

Aleix Garcia, passant la revisió mèdica, ahir, amb el Bayer Leverkusen
Girona
Girona

La primera sortida

Les campiones, amb el trofeu
Hoquei patins
OK Lliga

El Palau torna a regnar

Alcaraz encapçala el relleu
Més esport
Tennis

Alcaraz encapçala el relleu

Avui fa...

2008
Futbol
El Girona torna a segona divisió A 50 anys després El Girona FC torna a segona divisió A 50 anys després. L’equip gironí guanya el Ceuta (1-0) amb un gol de Migue en la segona i última eliminatòria d’ascens. En l’anada havien empatat a zero. Gairebé nou mil espectadors omplen Montilivi per donar suport a l’equip de Raül Agné. El Girona havia jugat per última vegada a segona divisió la temporada 1958/59.
FOTO: MANEL LLADÓ
2014
Motociclisme
Triplet dels pilots catalans en el GP de Catalunya Els pilots catalans van aconseguir la victòria en les tres curses que es van disputar en el Gran Premi de Catalunya de motociclisme, que es va disputar al Circuit de Montmeló. Marc Márquez (Honda) es va imposar en Moto GP, la setena victòria en set curses en l’inici de la temporada. En Moto 2 la victòria va ser per a Tito Rabat (Kalex) i en Moto 3 es va imposar Àlex Márquez (Honda). Marc Márquez i Tito Rabat van sortir de Montmeló com a líders del mundial de la seva categoria.
FOTO: REPSOL MEDIA
2008
Futbol
El Barça torna a la màxima categoria femenina un any després El Barça goleja El Olivo (7-1) a la ciutat esportiva en la tercera i última jornada de la fase d’ascens i s’assegura el retorn a la Superlliga, la màxima categoria femenina, un any després d’haver baixat. Sheila (2), Sandra (2), Elba, Ari i Yáñez fan els gols de l’equip de Xavi Llorens.
FOTO: ORIOL DURAN