Barça

Lenglet es reuneix amb Machín, que intenta retenir-lo

Mercat. El central del Sevilla, que té un acord amb el Barça, es compromet amb el nou tècnic del conjunt andalús i amb el director esportiu, Joaquín Caparrós, a comunicar la seva decisió abans del 30 de juny

Més enllà d’Antoine Griezmann, un altre dels objectius del Barça pel que fa a fitxatges per a la temporada vinent, i també francès, Clément Lenglet, continua sense comunicar públicament quina serà la seva decisió. El central del Sevilla té un acord amb el Barça, però al Sánchez Pizjuán, on des que va arribar, fa un any i mig, s’ha convertit en una peça clau, es continuen resistint a perdre’l. Ahir, de fet, després d’haver començat les vacances, el jugador, tal com ja es preveia que passaria, es va reunir amb el nou tècnic del conjunt andalús, l’exentrenador del Girona Pablo Machín, i amb el director esportiu, Joaquín Caparrós, que intenten que es quedi almenys una temporada més al Sevilla. Machín li va transmetre la seva total confiança, i el considera idoni per jugar amb el seu esquema de tres centrals, i tant ell com Caparrós van voler fer veure al jugador que a la capital andalusa té la titularitat garantida, cosa que no és segura si marxa a un equip com el Barça, on tindrà més competència i hauria de lluitar per un lloc en l’onze amb Piqué i Umtiti. Paraules que van ser ben rebudes i agraïdes per Lenglet, que va demanar, però, més temps per prendre una decisió definitiva sobre el seu futur.

El jugador, de 22 anys i que d’aquí a deu dies farà els 23, es va comprometre fins i tot a comunicar el que hagi decidit, com a màxim, el 30 de juny, ja que la seva intenció és fer la pretemporada des del principi en cas de fitxar, com sembla, pel Barça. El club blaugrana, de fet, tot i que no descarta negociar amb el Sevilla, té la intenció, si cal, de pagar la seva clàusula de rescissió, de 35 milions d’euros.

ÚLTIM INTENT

Tant Caparrós com Machín li van voler fer veure que al Sevilla jugarà més que al Barça

GUANYA TEMPS

La intenció de Lenglet és fer la pretemporada des de l’inici, sigui en l’equip que sigui

Deulofeu podria ser el primer de tornar a fer les maletes

X.S.

De tots els jugadors del Barça que estan en la llista de transferibles, comptant també els cedits, un dels primers que podrien marxar és Gerard Deulofeu. Ho faria per fitxar precisament pel club on ha estat a préstec els últims sis mesos, el Watford, que està a prop d’aconseguir un acord amb el Barça per al seu traspàs, per uns 10 milions d’euros. Després de tornar l’estiu passat al club blaugrana, que va pagar 12 milions d’euros a l’Everton, fent efectiva l’opció de recompra que tenia per ell –el 2015 va rebre 6 milions d’euros de l’Everton, on ja havia marxat cedit dos anys abans–, el de Riudarenes no va convèncer Valverde i va marxar al gener. Al Watford va tenir una lesió en un dit del peu que ha fet que només hagi pogut jugar set partits, prou, però, per guanyar-se la confiança del tècnic, Javi Gracia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)