Barça

N’Zonzi serà baixa demà

Supercopa. El francès, que podria acabar fitxant pel Roma, acaba d’incorporar-se als entrenaments després de guanyar el mundial. Machín va reservar titulars contra el Zalgiris

Pablo Machín, després de jugar el Sevilla dijous partit de la fase prèvia de l’Europa League, va començar ahir a preparar la final de la supercopa contra el Barça. L’exentrenador del Girona va poder comptar ahir per primera vegada en aquesta pretemporada amb el migcampista francès Steven N’Zonzi, que es va incorporar tard als entrenaments després de guanyar el mundial amb la selecció del seu país. N’Zonzi, que podria fitxar pel Roma abans que es tanqui el mercat, serà baixa en el partit de Tànger, un enfrontament per al qual Machín va reservar alguns dels seus homes importants en el partit d’Europa League. El Sevilla, que ha tancat la cessió de Sergio Rico al Fulham, només va guanyar per la mínima (1-0) el Zalgiris Vílnius i busca solucionar els problemes que té amb el gol amb l’adquisició del jugador del Milan André Silva.

Machín, pensant en el Barça i sabent que a l’eliminatòria li queda la tornada, va reservar futbolistes importants com Escudero, Kjaer, Sarabia i Jesús Navas.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)