Nova exhibició de Messi

Vital. L’argentí completa una gran actuació amb dues dianes, dues assistències, 84 intervencions, un xut al pal i el gran detall de cedir-li el llançament d’un penal a un Luis Suárez necessitat de gol

Com va ja fer en la primera jornada contra l’Alavés, Messi va signar ahir un autèntic partidàs contra l’Osca, una actuació sublim que va encetar en el minut 16, amb 0-1, en què es va inventar un retall sec per deixar enrere Luisinho i, tot seguit, superar Werner amb un xut creuat. Amb aquesta diana, l’astre va ampliar fins a 37 el nombre d’equips als quals ha marcat com a mínim un gol en la lliga. I aquest golàs només va ser l’inici de l’exhibició de futbol de l’argentí, que va ajudar en la creació, va buscar diverses vegades els u contra u i va generar constantment sensació de perill.

Els plats forts, però, se’ls va deixar per a la segona meitat, que el capità va encetar amb un fort xut que es va estavellar en el travesser. En el minut 52, amb 4-2 en el marcador, Messi es va inventar una assistència per a Rakitic, picant la pilota entre tres defenses, un caramel que el croat va transformar en gol amb una volea. Deu minuts després, el torn per marcar va tornar a ser de l’argentí, que no va desaprofitar una passada a l’espai de Coutinho per superar Werner amb un xut creuat, i en el minut 82 l’argentí va tornar a aparèixer, en assistir Alba en el 7-2. Messi ja havia completat un gran partit, però el va acabar d’arrodonir en el temps de descompte, quan l’àrbitre va xiular un penal a favor del Barça. Era la situació ideal perquè el 10 blaugrana aconseguís el hattrick i, de passada, perquè es situés en al capdavant de la lluita pel pitxitxi en solitari, però el capità va preferir cedir el llançament a Suárez, que en aquest inici de curs estava tenint problemes per veure porteria.

En total, Messi va intervenir 82 cops, va fer onze passades de mèrit bones, cinc xuts, dos gols i dues assistències. Tota una exhibició.

ACCIÓ GENIAL

En l’1-1 va marxar de Luisinho amb un retall sec i va marcar amb un xut fort i creuat

TOT UN RÈCORD

Amb els dos gols a l’Osca, el 10 ja ha marcat contra 37 equips diferents en la lliga