Barça

En marxa l’escola de Barranquilla

Compromís. S’enceten les obres d’un nou centre educatiu en un dels barris més desafavorits de la ciutat colombiana, una iniciativa que parteix del vincle entre Shakira Mebarak, fundadora de la Fundación Pies Descalzos, la Fundació Barça i la Fundació La Caixa

A principis del 2020 el barri El Bosque de Barranquilla, un dels més desfavorits i insegurs de la ciutat colombiana, estrenarà un nou centre educatiu, un projecte que sorgeix de la vinculació entre Shakira Mebarak, fundadora de la Fundación Pies Descalzos, la Fundació Barça i la Fundació La Caixa, que des de fa temps mantenen un conveni anual de 600.000 euros a través del qual promouen accions i projectes educatius de qualitat. D’aquesta aportació, i durant tres anys, es destinaran 400.000 euros anuals a la construcció de la Institución Nuevo Bosque, una escola que facilitarà l’accés a l’educació a 960 nens i nenes. “Quan obres una escola canvia el món, canvia tot. Tiren endavant nens que podrien haver caigut en la delinqüència organitzada però que acaben sent enginyers, metges o mestres”, va afirmar Shakira en l’acte en què es va col·locar la primera pedra, en el qual també van participar Maria Vallès, directora general de la Fundació Barça, i Xavier Bertolín, director de l’àrea comercial i educativa de la Fundació Bancària La Caixa. “La situació del procés de pau en què es troba el país ens obliga a ser aquí”, va manifestar Vallès. “Aquest projecte és un somni de Shakira que neix aproximadament fa un any i mig. Les tres organitzacions faran possible que el febrer del 2020 aquest somni es faci realitat”, va afirmar, per la seva part, Bertolín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)