Barça

L’estadi Johan Cruyff s’inaugurarà el 27 d’agost

Junta. La directiva blaugrana va anunciar que aquest emblemàtic equipament s’estrenarà amb un partit amistós entre els equips sub-19 del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam

Entre els acords que es van prendre ahir en la reunió ordinària de la junta directiva del FC Barcelona, destaca el de la data de l’acte d’inauguració de l’estadi Johan Cruyff, que serà el dimarts 27 d’agost. El Barça va anunciar que aquest dia, a partir de les set de la tarda, se celebrarà una festa al voltant de l’estadi i, dues hores més tard, a les nou, tindrà lloc un partit amistós entre els equips sub-19 del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam. En els propers dies el club detallarà el programa complet d’activitats, així com el procediment per poder-hi assistir. Un dia abans, el dilluns 26 d’agost, es farà l’acte d’inauguració de l’estàtua dedicada a Johan Cruyff a l’esplanada de la tribuna principal del Camp Nou.

Per altra banda, la directiva blaugrana va explicar també que, vint anys després de la seva creació, Barça TV encetarà una nova etapa en la temporada 2019/20. Les novetats més destacades són l’emissió en alta definició, una difusió més gran en el territori estatal gràcies al fet que estarà disponible en el paquet bàsic de les principals plataformes digitals i la creació d’un servei a la carta, a més de la renovació de la identitat gràfica del canal i la creació de nous continguts. Tot plegat es desenvoluparà a les noves instal·lacions, en un espai de més de 2.000 metres quadrats, situat a Sant Just Desvern i anomenat Barça Studios. El nou model de Barça TV s’estrenarà coincidint amb el trofeu Joan Gamper, el 4 d’agost.

EL DIA ABANS

El 26 d’agost es descobrirà l’estàtua dedicada a Cruyff al Camp Nou

BARÇA TV, 20 ANYS

Nova etapa en la televisió del club, amb una imatge renovada i nous estudis
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)