L’efectivitat decideix el duel

3a divisió. El Peralada guanya al camp del Banyoles en un partit molt igualat en què una diana de Sergi Romero marca la diferència

banyoles 0 peralada 1

BANYOLES:Bartrina, Pau Ribas (Gispert, 46’), Quimo, Nil Congost, Roura (Alpha, 76’), Venzal, Andreu, Marçal (Ignasi, 46’), Turón (Ferru, 70’), Henry (Jam, 46’) i Sanku.PERALADA:Aroca, Romero, Micaló, Papa (Maxi Rosales, 46’), Coro, Amoedo (Del Pozo, 61’), Èric Vilanova, Arnau Ortiz (Pime, 81’), Seomgyu (Josu Currais, 46’), Ritxi i Casanova (Diaby, 81’).GOLS:0-1 (63’) Sergi Romero.ÀRBITRE:Bureu Méndez.T.G.:Als locals Sanku i Roura, i als visitants Coro, Ritxi, Aroca i Èric Vilanova.

La propera (08-11-20)

Sant Andreu-Banyoles; Girona B-Horta; FE Grama-Sants; Granollers-Vilassar; Cerdanyola-Figueres.

3 0 0 3 2 7

Igualada-Terrassa; S. Cristóbal-Valls; Santfeliuenc-Manresa; Europa-Muntanyesa; Vilafranca-Pobla de Maf.

El Peralada, gràcies a un gol de Sergi Romero en la segona part, va guanyar a Banyoles (0-1) i confirma la seva bona línia, amb set punts de nou possibles i dues victòries a domicili, mentre que els del Pla de l’Estany continuen sense sumar després de dos partits. El resultat, però, podria haver estat diferent i ningú no s’hauria pogut queixar, perquè els locals van tenir ocasions per foradar també la porteria rival. De fet, en van tenir dues de molt clares en la primera part, però van topar amb un Aroca imperial que va frenar les aspiracions de Sanku i Turón.

Els xampanyers van voler tenir la pilota i dues errades en la sortida els van costar els dos ensurts inicials. De perill també en van generar, sobretot amb un xut ras de Coro, però va ser escàs per les arribades que van tenir. Ja en la segona part, en el minut 63, sí que van trobar porteria en una falta lateral que va rematar Sergi Romero per fer el 0-1. Poc després, Casanova va perdonar el segon i va donar ales a un Banyoles que va poder empatar en una acció d’Andreu i, sobretot, en una falta de Gisper que va topar amb el pal, ja en el minut 90.