Barça

Pep Guardiola

Entrenador del FC Barcelona

«El resultat és excessiu però tractarem de donar-li la volta»

«En el segon temps hem anat a un partit d'anada i tornada, que a ells els convenia molt més»
«L'ideal és que entrin a poc a poc. Però no hi havia més remei. Ells han d'estar tranquils»

Pep Guardiola va deixar clar que no li va agradar gens el resultat d'ahir. Va ser una derrota massa severa que deixa força complicada la remuntada per revalidar el títol. El tècnic, malgrat admetre que el Barça s'havia complicat massa el partit en el segon temps, creu que el 3-1 va ser un premi excessiu per al Sevilla vistos els mèrits dels dos equips ahir al Sánchez Pizjuán: «El resultat és excessiu però és el que és i ara l'únic en què podem pensar és en tractar de donar-li la volta.» El tècnic va reconèixer que en la segona part a l'equip li va faltar aire i més experiència per saber gestionar tant l'avantatge com el partit: «Ens ha faltat control en la segona part i hem anat a un partit d'anada i tornada que a ells els convenia molt més. No hem d'oblidar que teníem al davant un molt bon equip que acumula tretze o catorze dies més de treball que nosaltres preparant la Champions.» Tot i això, el tècnic blaugrana diu que pocs retrets pot fer als jugadors que van participar ahir: «En línies generals, estic satisfet amb el comportament de tothom. Vist el que ha passat he de dir que ells han estat més forts i els hem de felicitar.»

Admet que el tercer gol del Sevilla deixa l'eliminatòria molt encarrilada per als andalusos, però que l'equip és capaç de sobreposar-se: «El resultat no és bo i sabem que haurem de fer un molt bon partit per derrotar el Sevilla.»

Guardiola va deixar entreveure que l'estat físic podia haver estat una de les causes de la davallada de l'equip en el segon temps: «Mai sabrem si és una qüestió física o no però crec que l'equip ha volgut i ho ha intentat sempre.» Tot això, creu que els cinc del filial van complir amb escreix: «No crec que hagi estat una falta de personalitat el fet que ens ha faltat tenir un pèl la pilota. Tot i això he de dir que estic molt satisfet amb l'actuació dels nens.» I va admetre que el d'ahir no era el millor escenari per a ells, però que les circumstàncies havien obligat a fer l'alineació que va fer: «L'ideal és que els jugadors pugin entrar a poquet a poquet. Aquesta no és la situació ideal però no hi havia més remei. Ells han d'estar tranquils. Un debut sempre és important, això els farà créixer i nosaltres els continuarem preparant.» Va admetre que la posició de Maxwell (com a extrem) també va ser obligada: «És una possibilitat però tenim clar que ell és lateral. El que buscàvem era tenir la gent més fresca possible i per això ha jugat més avançat.»


EL PARTIT


ELS DEBUTS

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)