Barça

En moments de molta dificultat

El rival. El Galatasaray, dirigit per Domènec Torrent, relleu en el mes de gener de Fatih Terim, ocupa la tretzena posició en la lliga turca, a 31 punts del lideratge i a 6 del descens

El Galatasaray, colós del futbol turc, està ara mateix en hores molt baixes. L’equip d’Istanbul està protagonitzant una temporada pèssima, sacsejada, a més, amb la destitució, al mes de gener, de Fatih Terim, tota una llegenda, que va posar punt final a la quarta etapa al capdavant del club, en el qual, en aquesta darrera, hi era des del 2017. En el seu lloc hi va aterrar Domènec Torrent, amb passat en el Barça com a assistent de Pep Guardiola, a qui va seguir al Bayern i al Manchester City; però el tècnic català no ha estat capaç tampoc de redreçar el rumb. Des que el preparador de Santa Coloma de Farners va fer-se càrrec de l’equip, el Galatasaray ha disputat sis partits de lliga amb un bagatge de tres derrotes, dos empats i una victòria, i està en una situació de dificultat, a 31 punts del líder, el Trabzonspor, i a 6 de les posicions de descens. Dilluns passat, de fet, un mes i mig del seu aterratge a la banqueta, va arribar el primer triomf al feu del Göztepe (2-3), en un matx en què va haver de suar, ja que en el minut 87 perdia i que amb dues dianes de penal de Bafetimbi Gomis, una en el 87 i la definitiva en el 99, va remuntar. El veterà davanter francès (36 anys), fitxat aquest mes de gener, és un dels noms propis d’un grup en què hi ha altres il·lustres com el neerlandès Ryan Babel (35), el xilè Eric Pulgar (28) i l’argelià Sofiane Feghouli (32) i en què el turc de Kerem Aktürkoglu (23), un hàbil atacant de banda, és un dels seus futbolistes més destacats. També hi ha Iñaki Peña (22), cedit pel Barça, i Arda Turan (35), exblaugrana, que hi té un rol testimonial.

Fora també de la copa, i amb la lliga impossible, l’Europa League s’entreveu, doncs, com una via d’escapament per als turcs, l’última possibilitat de donar-se una alegria en una competició en què han fet un bon paper, sent primers d’un grup, amb el Lazio, el Marsella i el Lokomotiv.

El cos tècnic

A la banqueta, a Torrent l’acompanyen Jordi Guerrero, Jordi Gris i també Albert Riera, l’ex de l’Espanyol amb passat futbolístic en el Galatasaray, on va aixecar dues lligues, dues supercopes i una copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)