Barça

Un any de reconstrucció

Efemèride. Avui es compleix el primer aniversari de la tornada de Joan Laporta a la presidència del Barça en un moment dur per a l’entitat

Avui fa un any que Joan Laporta va recuperar les regnes del FC Barcelona, divuit anys després d’haver estat escollit per primer cop president del club, l’any 2003. En un moment molt complicat per al club, econòmicament i esportivament, en va tenir prou amb el seu carisma, la promesa de repetir els èxits passats gràcies a la seva experiència i una lona gegantina a prop del Bernabéu amb el missatge “Ganes de tornar-vos a veure”, per arrasar en les eleccions.

El seu primer any no ha estat fàcil. Ja abans de la investidura va perdre Jaume Giró, l’home fort en l’economia, i va suar per aconseguir els avals. El protagonista de la reconstrucció econòmica, Ferran Reverter, també ha plegat, i en aquest aspecte té molts fronts oberts: CVC, Spotify, la denúncia pel forensic, el finançament de l’Espai Barça, que tirarà endavant gràcies al vistiplau del primer referèndum telemàtic en la història del club.

Esportivament, l’equip està paint la marxa de Messi i, amb el relleu de Koeman per Xavi, el Barça torna a il·lusionar pel que s’intueix sobre la gespa. La plantilla és jove, té fam i ara a l’hivern s’ha reforçat. En aquest primer any, Laporta també ha pogut celebrar 14 títols, especialment de les seccions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)