Barça

Pedri podria dir adeu a la temporada

Barça. El canari té una ruptura al bíceps femoral i haurà d’estar uns dos mesos fora dels terrenys de joc

L’eliminació de l’Europa League i tot el que es va viure a la graderia del Camp Nou amb l’assistència massiva d’aficionats de l’Eintracht de Frankfurt han deixat molt neguit al barcelonisme, que afronta una ressaca difícil de pair. A més, les desgràcies mai venen soles, i és que una de les pitjors notícies que deixa el partit de dijous és la lesió de Pedri. El canari es va fer una lesió muscular que el va obligar a ser substituït en la mitja part per Frenkie de Jong, i el club va intentar rebaixar la preocupació amb un primer comunicat en què parlava de molèsties. Les sensacions, però, ja no eren bones d’entrada i ahir Pedri es va sotmetre a més proves que van determinar que el migcampista canari té una ruptura al bíceps femoral de la cuixa esquerra. El comunicat mèdic del Barça no especifica el temps aproximat de la lesió i es limita a dir que “la seva evolució en marcarà la disponibilitat”, però tot fa pensar que Pedri podria dir adeu al que queda de temporada, i és que fonts del club parlen d’un mínim de sis setmanes de baixa, que és justament el que resta per acabar la lliga.

Un cost immens

Encara que Pedri pogués retallar els terminis de recuperació, la situació actual del Barça convida a no prendre cap risc amb el canari, que ha viscut una temporada per oblidar en l’aspecte físic. Condicionat per la barbaritat de partits que va arribar a jugar la temporada passada amb el Barça i la selecció espanyola, encadenant la participació en l’Eurocopa i els Jocs Olímpics sense tenir vacances, aquest curs Pedri ha estat més temps fora dels terrenys de joc que no pas en condicions de jugar.

Els números parlen per si sols, i és que la temporada passada Pedri va disputar un total de 73 partits amb la samarreta blaugrana i la de la selecció espanyola, mentre que aquesta temporada només n’ha sumat 24 –12 en la lliga, 1 de copa, 2 en la Champions, 6 en l’Europa League i 2 amb la selecció espanyola. El sacrifici ha estat molt gran i el gran perjudicat ha estat, indiscutiblement, el Barça.

POCA PRESÈNCIA

24
partits
ha jugat Pedri aquest curs entre el Barça i la selecció espanyola. El curs passat van ser 73.

La tercera lesió de la temporada

La ruptura del bíceps femoral és la tercera lesió muscular que té Pedri aquesta temporada, i totes a la cama esquerra. La primera lesió va ser al quàdriceps en el partit de Champions al Camp Nou contra el Bayern (0-3) el 14 de desembre. Aquell dia Pedri va començar el seu calvari particular aquesta temporada, i és que va haver d’estar aturat dues setmanes. Va tornar per jugar el partit de Champions al camp del Benfica (3-0) el 29 de setembre, en què va recaure de la lesió. La previsió era que hagués d’estar una mica més d’un mes fora dels terrenys de joc, però al novembre el canari, en un entrenament, va tornar a recaure de la mateixa lesió per segona vegada i va haver d’estar fora dels terrenys de joc fins al 12 de gener, quan va tornar per jugar la supercopa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)