Barça

Xavi: “Demà toca el Cadis. Ja pensarem en dijous”

L’entrenador del Barça, Xavi Hernández, ha volgut recordar que el duel de demà contra el Cadis és important i prioritari abans de visitar Old Trafford. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

El duel contra el Cadis

“Esperem un rival defensiu i amb un joc directe. Imagino el típic partit a casa en què dominem la pilota, però hem de saber què fer amb ella. Cal atacar els espais i arribar amb molta gent a l’àrea. Hem de fer un partit molt bo perquè el Cadis defensa bé. Tenim el record de l’any passat i són tres punts molt importants per a nosaltres”.

“Primer ve un partit i després l’altre. No podem pensar més enllà. Van passant coses, com la lesió de Pedri, i t’has d’anar adaptant per al següent partit. Primer toca el Cadis, després ja pensarem en dijous. Demà poden passar moltes coses”.

La baixa de Pedri

“És una desgràcia tenir baixes i Pedri és molt important per a l’equip. És vital en el nostre model de joc, marca diferències, genera coses en atac i dona fluïdesa al joc. Perdem un futbolista transcendental en el nostre esquema, però hi ha alternatives. Torna el Sergio, el Franck ho està fent bé i el Frenkie està en un gran moment. És el moment de donar opcions a altres jugadors i que agafin confiança i minuts. Tots han d’estar preparats. Esperem que no passi el mateix de la temporada passada i no el trobem tant a faltar”.

Rotacions

“Sí, n’hi haurà. Independentment de si haguéssim guanyat o no el dijous en faríem. Hi ha fatiga i molèsties i molts partits en molt poc temps. Necessitem fer rotacions. Hi ha jugadors que estan entrenant bé i mereixen entrar. Toca rotar”.

Eric Garcia

“Estic sent injust amb ell, però sempre que ha jugat ha ofert un nivell molt alt i està preparat. Entrena bé, és positiu, etc. És una meravella entrenar-lo i es mereix més minuts”.

Pablo Torre

“Tots han d’estar preparats. Un exemple és Kessie. Ha tingut paciència, ha entrenat, ha esperat el moment i ara el té. És un exemple per a la resta”.

“Pablo Torre està preparat per a ser titular i ho ha d’estar perquè l’equip el necessitarà en qualsevol moment. Pot entrar i sumar. No ho té fàcil perquè hi ha una competència ferotge”.

Ferran Torres

“Necessita confiança. Quan un jugador està en un moment més baix del que pot donar i no ofereix el rendiment que tothom espera, necessita confiança. Nosaltres hi confiem. Cal que ell ho noti quan siurti a jugar per tal que el rendiment sigui el que volem i esperem”.

Lewandowski

“El veig molt bé. Potser com que abans estava en un estat extraordinari sembla que estigui més baix, però no està malament. Treballa per a l’equip. Potser hem de jugar més amb ell. Tenim un punta de referència brutal i qualsevol pilota que rep la fa bona i genera perill”.

Cas Negreira

“Avui hem parlat del Cadis, hem mirat vídeos seus i hem treballat la pilota aturada. Hem fet un aïllament gadità”.

“Es porta de la millor manera, fent broma i tot. Nosaltres ens centrem en la nostra feina i en fer-ho bé demà. Res més. No n’hem parlat amb el grup, de veritat”.

El sistema

“A vegades ataquem amb 4-3-3 o 3-4-3, depèn del rival, però mai he jugat amb un 4-4-2, ni en defensa ni en atac. A vegades diuen que som un equip defensiu i no ho entenc”.

Raphinha

“Soc el que més ha confiat en ell. És un fitxatge que demanem nosaltres i sé del que és capaç. S’està atrevint més i marca gols i fa assistències. És un jugador extraordinari i mai vaig dubtar d’ell, ni tan sols quan hi havia crítiques. Està triomfant i triomfarà”.

Elogis

“A un li agrada que valorin la seva feina, però jo busco que l’equip estigui a gust i que la idea que tenim convenci i que guanyem de la manera que volem guanyar. Quan això surt, un se sent satisfet com a entrenador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona
 

El Chelsea oficialitza el fitxatge de Marc Guiu

Barcelona
 

El Barça amplia el patrocini amb 1XBET fins al 2029

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Bogarde, el guardaespatlles de Palanca

BARCELONA