Barça

Jordi Alba: “Tant de bo pugui tornar al Barça i ajudar el club”

Jordi Alba va jugar l’últim partit amb la samarreta blaugrana el passat 28 de maig contra el Mallorca a l’Spotify Camp Nou. En el minut 81 va abandonar el terreny de joc entre llàgrimes i aplaudit i ovacionat per companys, rivals i tota l’afició present a l’estadi. D’aquesta manera, el de l’Hospitalet va posar punt final a una llarga i exitosa trajectòria al Barça. 7 anys en el planter i 11 en el primer equip. Aquest matí, Jordi Alba ha conversat amb L’Esportiu per parlar de la decisió que ha pres i dels seus plans de futur.

Aquest és un petit extracte de l’entrevista. Demà en l’edició paper i l’edició web publicarem el contingut sencer:

Decisió de deixar el Barça

“La meva decisió era quedar-me un altre any, també tenia un altre opcional. Però van anar passant les setmanes i vaig valorar tot una mica i crec que el millor era fer un pas al costat. Crec que he pres la millor decisió. La vaig prendre dues o tres setmanes abans. Ja ho tenia més o menys clar i vaig decidir fer-ho públic”.

Trajectòria al Barça

“Han estat anys molt bons, també dolents. Però em quedo amb els bons, amb el suport i l’estima que té l’afició cap a la meva persona. M’he sentit molt valorat per l’afició i el club i, és una pena, però crec que la decisió correcta era aquesta”.

Pròxim destí

“Estic obert a tot. Sincerament, encara no tinc res, però estic obert a Europa i fora d’Europa. Veurem les propostes que tindré aquests mesos i valoraré amb la família el que és millor”.

Què farà quan es retiri?

“No ho sé. M’agradaria ajudar al club, però encara no sé en quina faceta. D’entrenador ara mateix no em veig. No tinc res pensat, però segur que serà alguna cosa relacionada amb el futbol. Quan em quedin un any o dos per retirar-me, valorarem tot. Tant de bo pugui tornar al Barça i ajudar al club. M’agradaria estar al club de la meva vida”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)