Barça

JOAN LAPORTA

PRESIDENT DEL FC BARCELONA

“Aquell gol de Leo contra el Getafe va ser una meravella”

El Camp Nou ha estat durant anys un museu obert al món. Artistes de l’excel·lència de Cruyff, Romário, Ronaldinho i Messi han obsequiat els culers amb infinitat d’obres d’art efímeres i eternes. És la paradoxa i la idiosincràsia del gol. Joan Laporta ha tingut la fortuna de viure en directe moltíssims gols, a la llotja presidencial i a la seva localitat de soci, al seient 20 de la fila 11, boca 229. Té molt present el golàs de Messi al Getafe de l’any 2007. En va parlar en una entrevista recent amb L’Esportiu amb motiu de l’últim partit a l’estadi.

El gol de Messi al Getafe ha estat el millor gol de Leo?
Messi ha marcat tants gols i tots tan bonics que mereix un capítol a part. Aquell gol contra el Getafe, que és una rèplica fidedigna d’aquell gol de Maradona al mundial del 86 contra Anglaterra, va ser una meravella. Tots els gols que va marcar a Casillas, també.
És el millor gol que ha vist vostè al Camp Nou?
Un dels millors. Recordo també el mític gol de cua de vaca de Romário al Real Madrid, rifant-se l’Alkorta. Per aquí han passat grandíssims jugadors. Recordo el gol del Johan contra l’Atlético de Madrid, aquí a la porteria del gol sud, a centrada de Charly. Jo sempre he estat defensor del Charly. Era molt tècnic i rebia moltes crítiques, la gent preferia jugadors de més nervi, però a mi m’agradava. Com el Martí Filosia. Eren jugadors més freds però amb un talent extraordinari. Recordo un gol d’en Txiki sense deixar-la botar en una passada de Koeman, aquell gol de Romário contra la Real a passada de Guardiola. Recordo molts gols d’Eto’o i que quan marcava em mirava i em feia així amb la mà al front, una mica com el gest del servei militar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)