Barça

SERGIO BUSQUETS

EXFUTBOLISTA DEL BARÇA

“Va ser una exhibició des del principi fins al final”

Sergio Busquets tenia 22 anys quan aquell 29 de novembre del 2010, en aquell clàssic, el Barça va atropellar el Real Madrid. Assentat ja en el primer equip, era la seva tercera temporada, i la llegenda blaugrana recorda perfectament l’enfrontament, del qual va disputar els 90 minuts i va ser partícip, doncs, de la mítica maneta.

Què li ve al cap si li esmento aquell partit?
Va ser una exhibició des del principi fins al final. I més enllà del resultat, que ja ho marca. Vam tenir molta superioritat aquell dia.
Quina va ser la clau?
Vam ajuntar molts jugadors per dins, amb l’Andrés, el Xavi, també venia el Leo... ells estaven més agressius amb el Leo i després nosaltres teníem més espais. El Pedrito i el Villa, que jugaven per fora, també ho van fer molt bé, perquè es ficaven entre els centrals moltes vegades. Un altre aspecte en què vam estar molt bé va ser que vam fer una gran pressió després de pèrdua. Va ser una nit rodona.
Tot va sortir a la perfecció.
Crec que en general va ser un dels millors partits i traient el resultat, que, ho repeteixo, ja indica com va ser el partit, i a vegades no passa això. Vam tenir controlat el partit en tot moment i tot el que havíem parlat abans es va complir i vam poder-ho transmetre al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)