Barça

L’1x1 del Mallorca-Barça

Per Paula Muriel

TER STEGEN (90’)
IMPERFECTE
Tota regla té la seva excepció i si la història diu que l’alemany sempre encerta, ahir va cometre dos errors que van significar dos gols. El porter va córrer riscos innecessaris en la sortida de pilota i no va entendre’s amb la línia defensiva.
CANCELO (90’)
MÒBIL
La banda dreta que compartia amb Raphinha primer i amb Lamine després va ser la zona més calenta de l’atac dels culers i per on van arribar les dues jugades que acabarien en diana. Una jornada més justificant el valor del seu fitxatge.
ARAUJO (90’)
RECUPERAT
Repetia titularitat des del partit a Getafe per donar descans a Kounde. Fent parella amb Íñigo Martínez a l’eix central de la defensa, l’uruguaià va acusar una certa falta de ritme, tot i que amb el pas dels minuts va estar més entonat.
ÍÑIGO (78’)
TITULAR
La seva estrena en l’onze inicial va començar fent bones cobertures a les tasques d’Araujo, però a mida que avançava el cronòmetre i amb el marcador en contra van aparèixer els errors i el basc no encertava en els canvis d’orientació.
BALDE (90’)
BARRAT
Quan al davant té defenses de cinc jugadors, a Balde li costa més entrar en el joc, ja que no pot córrer la banda com a ell li agrada i, de retruc, brillar com va demostrar durant tota la temporada passada. No pot desistir.
ROMEU (64’)
IRREGULAR
Muriqi va guanyar-li la partida en el segon gol i va veure la groga en un salt justament amb el kosovar. Recuperava i perdia pilotes amb la mateixa freqüència. El partit més insípid del d’Ulldecona des que va fitxar pel Barça.
GÜNDOGAN (90’)
PRESSIONAT
Ahir li va costar més trobar el seu espai dins l’esquema que proposa Xavi i va passar estones sense tocar pilota. Es mostrava dubtós a l’hora de fer continuar la jugada i per molt que pensés, tampoc triava la passada adequada.
GAVI (90’)
INTENS
Concentrat en mantenir la possessió, l’andalús no va donar cap pilota per perduda i quan pitjor pintava el xoc pels blaugrana, més s’esforçava en donar-li dinamisme al joc de l’equip, avançant línies i buscant les millors opcions.
RAPHINHA (90’)
PERILLÓS
En el primer temps va ser la única amenaça per al Mallorca i la lesió de Maffeo va aportar-li una llibertat que va aprofitar per empatar el partit amb un golàs des de la frontal. També va fallar un u contra u enviant la pilota als núvols.
J. FÉLIX (64’)
TENAç
Va protagonitzar dues ocasions clares de gol, però la mà de Rajkovic i el pal de la porteria ho van evitar. Molt treballador, el portuguès s’afegia a la recuperació de pilotes i buscava combinacions amb els seus companys.
ferran (57’)
PERDUT
Primera vegada com a davanter centre rellevant Lewandowsky i l’encàrrec li va quedar gran. Va protagonitzar la primera ocasió del Barça, però la resta de la seva actuació va ser fluixa i gairebé no va participar en el joc de l’equip.
ROBERT (33’)
feiner
No va aconseguir batre Rajkovic, però la seva obertura de cames per a Fermín va permetre al Barça endur-se un punt.
LAMINE (26’)
tisora
Surt i ja provoca una acció digna de penal. L’extrem va anar de retallada en retallada sense témer cap rival i buscant porteria.
FERMÍN (26’)
GOL
Amb la bateria totalment carregada de ganes de menjar-se la gespa. Es va estrenar com a golejador amb el primer equip.
KOUNDe (12’)
confús
Poc marge per poder endollar-se, el francès va perdre una pilota que a punt va estar de significar el tercer gol del Mallorca.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)